Lounais-Helsingin Yrittäjien uusi hallitus kaudelle 2024 on valittu – Onnea uusille luottamushenkilöille  

Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki ry on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Lounais-Helsingin Yrittäjien vuosikokouksessa 2.11.2023 yhdistykselle valittiin uusi hallitus edistämään yrittäjien asioita omissa kaupunginosissaan. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kirsi Kankaanpää.   

Lounais-Helsingin Yrittäjien hallituksessa tehdään tärkeää luottamushenkilötyötä lounaishelsinkiläisten yrittäjien ja yrittäjyyden eteen. Yhdistys järjestää aktiivisesti tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia sekä palkitsee vuosittain alueen ansioituneita yrittäjiä.   

– Tulevalla hallituskaudella tulemme Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksessä ottamaan jäsenemme entistä aktiivisemmin mukaan tapahtumien ja tarjoamiemme koulutusten kehittämiseen sekä järjestämiseen. Yhteisöllisyys sekä verkostoituminen ovat meille tärkeäitä asioita ja haluamme olla vaikuttamassa paikallisten yrittäjien arkea koskevissa asioissa, kertoo puheenjohtaja Kirsi Kankaanpää (Energiaa Arkeen Oy). 

Vuoden 2024 hallituksen kokoonpanoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi seuraavat yrittäjät:  
Anu Koivisto (Mielenlento)
Esa Laurila (Tausen Oy)
Ulla Leppäkoski-Juvonen (NailStation)
Anna Noramaa (Sta Bene Oy)
Nils Siren (Siren & Tuomala Taloushallintopalvelut Oy)
Ville Syrjäläinen (Centre de Ville Oy)
Esko Valkeala (BusinessCoutsi.fi)
Nina Ylikorpi  (Casa Eleganza Oy)

Kuvasta puuttuvat Anu ja Ville.

Onko sinulla toiveita tai ideoita yhdistyksen toimintaan tai tapahtumatarjontaan? Haluatko tietää lisää yhdistyksestämme? Ota yhteyttä puheenjohtajaan tai tule mukaan tapahtumiimme. 

Kirsi Kankaanpää  
puheenjohtaja  
lounais_helsingin@yrittajat.fi  
p. 040 507 1170