26.3.2020 klo 14:01
Uutinen

Lumme Energia Etelä-Savon Yrittäjien uudeksi yhteistyökumppaniksi

Etelä-Savon Yrittäjät ja Lumme Energia ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tarkoitus on vahvistaa Etelä-Savon elinvoimaa poikkeustilan aikana ja etenkin sen jälkeisissä vaiheissa. Vastuullinen liiketoiminta, yrittäjien hyvinvointi ja monipaikkaisuuden vahvistaminen ovat aikaa ja erilaisia tilanteita kestäviä teemoja.

Kumppanuuden myötä Lumme Energia avaa asiakasetuohjelmansa veloituksetta kaikkien yrittäjien avuksi. Etelä-Savon Yrittäjien jäsenet pääsevät nyt osaksi Lumme-tiimiä, joka mahdollistaa näkyvyyden yli 100 000 asiakkaalle. Asiakasetuohjelmassa yritykset voivat tarjota etuja ja alennuksia Lumme Energian asiakkaiden hyödynnettäväksi. Lumme-tiimiin pääset ottamalla yhteyttä viestinta@lumme-energia.fi tai hanna.lehtinen@lumme-energia.fi, puh. 044- 262 6146.

Yhteistyössä Lumme Energian kanssa tulemme myös järjestämään Virtaa yrityksille -tilaisuuksia hyvinvoinnin ja vastuullisuuden teemoilla Pieksämäellä, Savonlinnassa ja Mikkelissä. Tiedotamme ajankohdista siinä vaiheessa, kun yleisötilaisuuksia on jälleen turvallista järjestää.

Kumppanuutemme on myös strategista. Lumme Energia ja Etelä-Savon Yrittäjät tulevat edistämään monipaikkaisen työn tekemisen lisääntymistä Etelä-Savossa.

Lisätiedot:

Hannu Laakkonen Niina Kuuva
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Aluejohtaja
Lumme Energia Etelä-Savon Yrittäjät
p. 040 541 4607 p. 040 731 1686
hannu.laakkonen@lumme-energia.fi niina.kuuva@yrittajat.fi