26.8.2020 klo 13:50
Uutinen

Lumme Energia ja yrittäjäjärjestö yhteistyöhön yrittäjien hyvinvoinnin tukemiseksi

Vuodenvaihteessa käynnistyneellä Virtaa yrityksille -kampanjalla tuodaan hyvinvointia yrityksille ja yrittäjille ympäri Etelä-Savoa ja Keski-Suomea. Kampanjan tavoitteena on lisätä yrittäjien hyvinvointia, tukea liiketoiminnan kehitystyötä sekä olla mukana opastamassa kohti vastuullisempaa yrittämistä.

Vuodenvaihteessa käynnistyneellä Virtaa yrityksille -kampanjassa korostetaan hyvinvoinnin merkitystä yrityksille ja yrittäjille ympäri Etelä-Savoa ja Keski-Suomea. Kampanjan tavoitteena on tarjota tietoa hyvinvoinnista, tukea liiketoiminnan kehitystyötä sekä olla mukana opastamassa kohti vastuullisempaa yrittämistä.

Haluamme tehdä oikeita, konkreettisia tekoja ja olla itse läsnä asiakkaidemme ja verkostojemme parissa. Vastuullinen liiketoiminta voi lähteä liikkeelle pienistäkin teoista, jotka ovat sillä hetkellä mahdollisia toteuttaa ja tukevat omaa liiketoimintaa. Me Lumme Energiassa pyrimme antamaa tietoa ja inspiraatiota siihen, mitä vastuullisuus omassa toiminnassa voi olla, kertoo asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

Kampanjan tapahtumissa asiantuntijat kertovat siitä, kuinka toteuttaa kokonaisvaltaisesti vastuullista liiketoimintaa. Vastuullisuuden kehityksessä huomioidaan ekologisuus, kestävä kehitys, alueen kehittäminen ja se, miten vastuullisuus voidaan kääntää liikevoitoksi. Virtaa yrityksille -kampanjan tapahtumat ovat avoimia kaikille alueen yrittäjille

”Verkostojen kautta saatavilla oleva tieto kannattaa nyt hyödyntää. Vahvalla yhteistyöllä on iso merkitys myös alueellisen kehityksen kannalta,” Viskari toteaa.

Virtaa yrityksille -kampanjassa halutaan myös huomioida yritysten ja yrittäjien hyvinvointi. Siksi olemme tehneet ladattavan hyvinvointioppaan, jonka voit ladata tästä.

Yhteistyöterveisin
Johanna Viskari
asiakaskokemusjohtaja
Lumme Energia