14.4.2021 klo 11:31
Uutinen

Maakuntajuhla näytti savolaisen yrittäjämeiningin

Koko viikon Savon Yrittäjien puheenjohtajisto ja toimiston väki on saanut valtavasti palautetta lauantain Maakunnallisesta Yrittäjäjuhlasta. Juhlasta välittyi kotikatsomoihin savolainen yrittäjähenki parhaimmillaan.

Juhlan päätähtiä olivat tietysti upeat palkitut – Peltolan Juustola, SUUNTA-Palveluiden Leena Ståhlberg ja Leppävirran kunta, mutta lähes saman veroisia staroja olivat paikallisyhdistysten etäjuhliin osallistuneet. Hyvä te! Paljusta pilkille ja saunaan ja hyvää ruokaa ja juomaa olivat illan ohjelmanumerot. Jokainen yhdeksästä ohjelmaan osallistuneista paikallisyhdistyksistä on erityiskiitoksensa ansainnut.

Maakuntajuhla räjäytti Savon Yrittäjien somen. Tähän mennessä juhlan YouTube striimia tai tallennetta on katsottu liki 1200 kertaa, yhteensä reilusti yli 500 tuntia. Kun muistamme, että yksi katselukerta ei tarkoita välttämättä vain yhtä ihmistä, uskallamme puhua pian jopa 2000 katsojasta.

Sosiaalisessa mediassa maakuntajuhlan postaukset ja julkaisut ovat tavoittaneet viimeisen kuukauden aikana yli 40,000 ihmistä. Pelkästään yhteistyökumppanien videot ovat kukin tavoittaneet neljästä tuhannesta kuuteen tuhanteen katselijaa Savon Yrittäjien Facebook-seinällä.

Mediaosumia on tähän mennessä kertynyt 25 kappaletta ja määrä vaan kasvaa. Nämä edellä mainitut luvut on kasattu Savon Yrittäjien viestintäraportista siitä lähtien kun aloitimme Maakunnallisen markkinoinnin. Kuopion Yrittäjien oma, tehokas somenäkyvyys tulee näihin lukuihin vielä päälle, joten voi sanoa, että viime lauantai oli pohjoissavolaisen yrittäjyyden hengennostatusta parhaimmillaan.

Seuraavien juhlien isännät – Vieremän Yrittäjät odottavat nyt tuhatta osallistujaa vuoden 2022 juhliin, kuten voitte vielä tästä liitteenä olevasta YouTube tallenteesta kuulla.

Rientola on rakennettu, avannot kairattu meitä varten, joten eiköhän aleta valmistautua helmikuun 2022 Savon Yrittäjien Maakunnallisen Yrittäjäjuhlaan

Katso Maakunnallinen Yrittäjäjuhla tästä!

Parhaimmat kiitokset seuraaville yhteistyötahoille ja menestystä kevääseenne!

Yrittäjäterveisin,

Paula Aikio-Tallgren toimitusjohtaja

KIITOKSET MAHTAVASTA TUNNELMASTA JA TOTEUTUKSESTA JA ONNEA KAIKILLE PALKITUILLE

Kiitos moitteettomasta teknisestä toteutuksesta

Taustamarkkinat BGMT Oy
Kuopion Musiikkikeskus

Kiitos juhlan mahdollistamisesta

Danske Bank
K-ryhmä
Kuopion Kaupunki
Savon Sanomat
Itä-Suomen Yliopisto – Jatkuvan Oppimisen Keskus

Kiitos juhlan puheista

Jarmo Pirhonen, Kuopion kaupunki
Riikka Wulff, Pentik Oy
Merja Korkalainen, Savon Yrittäjät

Kiitos illan eteenpäin kuljettamisesta

Tiina Naumanen, Viestintäkoulutus Draivi

Erittäin paljon onnea teille, palkitut!

Peltolan Juustola Milk In Oy – Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä -palkinto

SUUNTA-palvelut Leena Ståhlberg Ky – Maakunnallinen Vuoden Yksinyrittäjä -palkinto

Leppävirran kunta – Yrittäjäystävällisin kunta -palkinto