21.8.2018 klo 14:16
Uutinen

Mainostoimistot yhteistyössä – osallistu ja voita ammattiapua markkinointiin

Markkinoinnilla on merkittävä vaikutus yritysten kasvuun sekä menestykseen. Silti moni suomalainen yritys ei osaa panostaa siihen riittävästi. Tämä käy ilmi esimerkiksi Nordic CMO Survey 2017 -tutkimuksesta*, jonka mukaan suomalaisissa B2B-yrityksissä markkinointi on edustettuna ylimmässä johdossa 39 prosentilla, kun taas Ruotsissa ja Norjassa vastaavat luvut ovat 60 ja 62 prosenttia. Huoli markkinoinnin tilasta toi tamperelaiset mainos- ja viestintätoimistot yhteiseen taistoon pirkanmaalaisten yritysten markkinoinnin ja liiketoiminnan puolesta. Tampereen suurinta alan tapahtumaa, Marketing Business Battlea järjestämässä olevat tahot käynnistivät yhdessä kampanjan, jossa tarjoavat yhdelle yritykselle ainutlaatuisen markkinoinnin boostauksen täysin maksutta.

Marketing Business Battlen kampanjalla halutaan osoittaa, millainen voima tehokkaalla ja vaikuttavalla markkinoinnilla on sekä tehostaa entisestään Pirkanmaan liike-elämän kasvua. Mukaan haetaan yrityksiä, jotka tiedostavat omat haasteensa markkinoinnin kanssa ja hakevat nyt sen avulla apua ja menestystä oman liiketoimintansa kasvattamiseen.

Osallistu ja voita ammattiapua markkinointiin

Voittajalle on luvassa työpaja ja markkinoinnin sparraus Marketing Business Battlen järjestävistä toimistoista kootun asiantuntijaraadin kanssa. Lopputuloksena syntyy markkinoinnillisia ideoita ja näkemyksiä täynnä oleva käsikirja, jonka avulla yritys voi lähteä rakentamaan markkinointiaan.

– Markkinoinnin tulee olla yrityksen strategian ytimessä, jolloin se on liiketoimintaa kasvattavaa ja vahvaa tuloksellisuutta tuottavaa tekemistä. Tämän vuoksi me Marketing Business Battlen toimijat ryhdymme sanoista tekoihin ja olemme valmiita laittamaan itsemme likoon. Kampanjan avulla haluamme konkreettisesti auttaa yhtä yritystä kasvun polulle markkinoinnin ja viestinnän keinoin, kertoo toimitusjohtaja Anna Lehtisalo Villivisio Oy:stä.

Kampanjaan voi ilmoittaa mukaan paitsi oman yrityksensä myös tutun yrityksen tai työnantajan, joka kaipaa terävyyttä markkinointiinsa. Mukaan hakeneista yrityksistä finalistit valitsee Marketing Business Battlessa moderaattorina toimiva Mikael Jungner sekä tapahtuman järjestävistä toimistoista koottu asiantuntijaraati. Voittajan puolestaan päättää Marketing Business Battlen yleisö.

– Elämme vahvaa kasvun aikaa, yrityksillä menee paremmin ja suhdanteet ovat selvässä nousussa. Marketing Business Battle toimii hyvänä kannustimena sille, että suomalaiset yritykset rohkaistuisivat tekemään entistä vahvemmin markkinointia. Samalla tapahtuma on osoitus siitä, miten suuri työllistäjä luova ala on, sanoo media-alan moniosaaja ja viestintätoimisto Kreab Oy:n toimitusjohtaja Mikael Jungner.

Maksuttoman markkinoinnin boostauksen tarjoavat ja Marketing Business Battlen järjestävät KASKI Agency, Koju Films, markkinointitoimisto Bermuda, mainostoimisto Mediaporras, markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda, Valoria sekä Villivisio.

Mukaan voi hakea osoitteessa: businessbattle.fi/buusti/. Hakuaika päättyy 24.8.2018, ja shortlist julkaistaan 31.8.2018.

Marketing Business Battle järjestetään 16.11.2018 Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.

*Nordic CMO Survey 2017 toteutettiin neljässä eri maassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kyselyyn vastasi yhteensä vajaa 300 markkinointipäättäjää.