24.3.2020 klo 15:31
Uutinen

Maksuton verkkokoulutus koronakriisiin: Yrittäjälle uutta bisnestä julkisista hankinnoista

Yrittäjä – jos asiakasvirta on tyrehtynyt koronakriisin vuoksi, kannattaa tarkistaa, voisiko kuntien julkiset hankinnat tarjota uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Miten pääset vauhtiin? Ilmoittaudu mukaan 1.4. pidettävään maksuttomaan verkkokoulutukseen!

Monen yrittäjän asiakas- ja tilausvirta on tyrehtynyt koronakriisin aikana. Yrittäjän kannattaa nyt tarkistaa, voisivatko kuntien julkiset hankinnat tarjota uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Tässä sinua opastaa 1.4. klo 13:00-14:00 pidettävä verkkokoulutus.

Tietoiskussa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

-Mikä on julkinen hankinta? -Mistä löydän tarjouspyynnöt? -Mitä teen tarjouspyynnön kanssa? -Ratkaiseeko vain hinta? -Mistä saan neuvoja ja apua myöhemmin?

Tietoisku on tarkoitettu yrittäjälle ja yrityksille, joka on kiinnostunut käymään kauppaa julkisen sektorin kanssa. Tietoisku auttaa yrittäjän alkuun, kertoo perusasiat ja antaa vinkit tarjouspyynnön jättämiseksi. Tietoisku sopii niin yksinyrittäjille kuin työnantajayrittäjälle ja on avoin kaikille yrittäjille. Asiantuntijoina tietoiskussa ovat Pääkaupunkiseudun ja Helsingin Yrittäjien hankintaneuvoja Pentti Komssi ja Lapin Yrittäjien hankintaneuvoja Susanna-Sofia Keskinarkaus.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse numerosta 09 2292 2962.

Uutisemme koronaviruksesta päivittyvät jatkuvasti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivulle:

Muita kiinnostavia aiheita