20.3.2020 klo 11:06
Uutinen

Maksuton verkkokoulutus sotehy-yrittäjille poikkeusolojen vaikutuksista

Oletko sosiaali-, terveys- tai hyvinvointipalveluyrittäjä? Tule mukaan juuri sinulle suunnattuun koulutukseen. Tietoiskussa käydään läpi poikkeusolojen vaikutukset sotehy-yrittäjän toimeentuloon ja yritystoimintaan.

Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluyrittäjille suunnattu verkkokoulutus pidetään 20.3. klo 13:00. Tietoiskussa käydään läpi, miten sotehy-yrittäjä voi varautua poikkeusolojen vaikutuksiin toimeentulossa ja yritystoiminnassa. Kouluttajana toimii Juhani Saarinen Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:stä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ.

Webinaariin mahtuu mukaan 1 000 ensimmäisenä linjoilla olevaa, mutta kaikki ilmoittautuneet saavat tietoiskun tallenteen sähköpostitse.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Info on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse numerosta 09 2292 2962.

Muita kiinnostavia aiheita