Kuvassa Mari Laaksonen. Kuvaaja Tero Takalo-Eskola
Kuvassa Mari Laaksonen. Kuvaaja Tero Takalo-Eskola
24.11.2022 klo 18:50
Uutinen

Mari Laaksonen jatkaa Helsingin Yrittäjien puheenjohtajana – toimii myös Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajana

Helsingin Yrittäjien puheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Mari Laaksonen, CleanMarin Oy. Valinta jatkokaudelle tehtiin Helsingin Yrittäjien syyskokouksessa 24.11.2022.

Helsingin Yrittäjien syyskokous valitsi nykyisen puheenjohtajan Mari Laaksosen jatkamaan luottamustehtävässään. Hän on toiminut Helsingin Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana viiden vuoden ajan.

– Kiitän luottamuksesta! On tärkeää muistaa, ettei kukaan tee mitään yksin. Yhteistyöllä rakennamme parempia toimintaedellytyksiä yrittäjille harjoittaa liiketoimintaa, menestyä ja yrittää, Laaksonen toteaa.

Laaksonen toimii yrittäjäjärjestön luottamushenkilönä myös valtakunnallisella ja paikallisella tasolla. Hänet valittiin lokakuussa kaksivuotiselle kaudelle Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi sekä jatkamaan hallituksen jäsenenä paikallisyhdistys Helsingin Yrittäjät – Keski-Helsinki ry:ssä.

Mari Laaksonen on tehnyt pitkäjänteistä ja tuloksekasta luottamushenkilötyötä yrittäjäjärjestössä jo vuodesta 2010 alkaen. Hän aloitti Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien hallituksesta ja on jatkanut vastuun kantamista paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Laaksonen on toiminut myös keskusjärjestö Suomen Yrittäjien hallituksen jäsenenä ja valtuuston varapuheenjohtajana.

Laaksonen on sarjayrittäjä, ja hän perusti ensimmäisen yrityksensä CleanMarin Oy:n vuonna 2003.

Helsingin Yrittäjien hallitus kaudella 2023

Helsingin Yrittäjien syyskokouksessa 24.11.2022 valittiin puheenjohtaja ja hallitus tulevalle vuodelle. Uutinen päivittyy myöhemmin hallitusvalintojen osalta.

KUVA Tero Takalo-Eskola