Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

6.6.2018 klo 08:18
Uutinen

MatchINDUSTRY kohtauttaa teollisuuden ja alihankkijat

MatchINDUSTRY on kontakti- ja neuvottelutapahtuma, jonka pelkistetty toimintamalli avaa tehokkaasti liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkuuksia. Yli 10 vuoden aikana hiottu toimintamalli takaa, että tapahtumassa syntyy tuhansia businessmahdollisuuksia.

MatchINDUSTRY on teollisuuden kontakti- ja neuvottelutapahtuma, jossa meri- ja teknologiateollisuuden yritykset vahvistavat toimittajaketjuaan sekä kartoittavat uusia liiketoiminta- ja teknologiapartnereita.

Tapahtuman juuret ajoittuvat 2000-luvun alkupuolella, jolloin erityisesti meriteollisuuden kapasiteettivaje oli käsinkoskeltava. Vuosien varrella tapahtuman kohderyhmä on laajentunut teknologia- ja energiateollisuuteen. Toimittajaverkoston vahvistamisen lisäksi tapahtuman pääpartneriyritykset hakevat tapahtumasta kumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen.

Tapahtuman järjestää Prizztech Oy. Tapahtuman mahdollistavat Porin kaupunki, Arctrade Team Finland -kasvuohjelma ja Yhdistelmäinnovaatiot-hanke (Satakuntaliitto, EAKR). Yhteistyössä Meriteollisuus ry, Teknologiateollisuus ry, Kauppakamari ja Satakunnan Yrittäjät.

Tutustu lisää: www.matchindustry.fi