25.4.2019 klo 09:06
Uutinen

METSO HUOLTAA ja KORJAA AJONEUVOJA MYRSKYLÄSSÄ

Auto- ja raskaskonekorjaamo Jukka Metso huoltaa ja korjaa ajoneuvoja ammattitaidolla. Autokorjaamo on erikoistunut erilaisiin huoltoihin määräaikaishuolloista aina ilmastointihuoltoihin sekä jakopään korjauksiin saakka. Metso tekee myös vakuutusyhtiöille kolarikorjaukset.

Tuhannen neliön korjaamotilat sijaitsevat Myrskylän kunnassa Uudellamaalla. Perheyritys aloitti toimintansa vuonna 1997 autokorjaamona. Myöhemmin se laajensi toimintaansa raskaisiin koneisiin. Tällä hetkellä yritykseen kuuluu kolme osaavaa työntekijää ja se kuuluu valtakunnalliseen Autoasi-korjaamoketjuun.

Renkaat, varaosat ja lisävarusteasennukset

Auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi Metsolta saa esimerkiksi renkaat asennuksineen, erilaiset varaosat, Teboil-nestekaasut, Eberspächer- ja Webasto-asennukset ja varaosat sekä lisävarusteasennukset.

Työkoneiden ja raskaan kaluston huollot

Raskaskonekorjaamo korjaa erilaisia työ- ja rakennuskoneita sekä muita raskaan kaluston koneita. Metsolta löytyvät työvälineet ja taito niin raskaan kaluston huoltoihin kuin hitsaustöihin ja pesupalveluihinkin. Ilmastointihuoltoja tehdään myös suoraan kohteessa.

Asiantuntevaa palvelua pitkällä kokemuksella

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan ajoneuvoihin sopivat tuotteet ja asentaa ne oikeaoppisesti paikoilleen. Metso palvelee asiakkaitaan asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella.

Yhteystiedot yrityksen kotisivulla: https://www.autokorjaamojmetso.fi/yhteystiedot

Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, joillakin jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.