26.3.2019 klo 14:16
Uutinen

Mikä ihmeen digiosaamiskartoitus?

Teknologia kehittyy valtavaa vauhtia ja digitaalisuus tuo muutoksia liiketoimintaan jokaisella toimialalla.

Digiportaat-hanke tarjoaa pk-yrityksille maksuttoman digiosaamiskartoituksen ja järjestää kartoitusten perusteella edullista koulutusta luento-, valmennus- ja työpajamuotoista koulutusta digitaitojen kasvattamiseen.

Digitalisaation ymmärtäminen ja hyödyntäminen on avainasemassa kilpailukykyisessä liiketoiminnassa. Helmikuussa 2019 ilmestyneessä Pk-yritysbarometrissa todettiin, että yritykset näkevät digitalisaation edistävän etenkin uusien asiakasryhmien saavuttamista ja yrityskuvan vahvistamista. Onko kaikki digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet hyödynnetty yrityksessäsi?

Digiportaiden tarjoaman maksuttoman osaamiskartoituksen teemoja ovat mm. tietoturva, pilvipalvelut, digitaalinen markkinointi ja datan kerääminen ja hyödyntäminen. Kartoituksiin kuluu aikaa noin kaksi tuntia.

-Kartoitukseen osallistuneet yritykset ovat jo nyt olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka kattavasti kartoituksessa käsitellään digitalisuuden mahdollisuudet, kertoo Savonlinnan seudun digiyritysneuvoja Kati Kärki.

Yritysneuvoja voi tulla tekemään kartoituksen seuraavilla paikkakunnilla; Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Savonlinna.

Digiosaamiskartoituksissa ilmenevien osaamistarpeiden perusteella Digiportaat järjestää koulutuksia eteläsavolaisille pk-yrityksille Mikkelissä ja Savonlinnassa. Koulutuksia järjestetään digistartista mestarikursseihin saakka, joten jokaiselle yritykselle voidaan tarjota oman osaamistason koulutusta.

Nyt on hyvä hetki osallistua digiosaamiskartoitukseen, niin pääsee samalla vaikuttamaan tulevaan koulutustarjontaan. Kevään ensimmäiset koulutukset ovat jo nyt varattavissa, ja lisää on tiedossa.

Yrityskohtainen osallistumismaksu Digiportaiden koulutuspolkuun on 100-300 euroa. Koulutusten avulla yritykset oppivat hyödyntämään omalle toiminnalleen tarpeellisia nykyaikaisia toimintamalleja ja liiketoimintaa tehostavia työkaluja.

Lisätietoja:

www.digiportaat.fi

Anna-Maija Hunter, tiedottaja

Etelä-Savon Yrittäjät, Digiportaat-hanke

p. 050 304 2545 anna-maija.hunter(at)yrittajat.fi