23.11.2022 klo 20:43
Uutinen

Mikko Ahtiainen Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi

Mikko Ahtiainen valittiin Uudenmaan Yrittäjien hallituksen puheenjohtajaksi Uudenmaan Yrittäjien syyskokouksessa 23.11.2022. Puheenjohtajakausi on kaksivuotinen ja alkaa käytännössä hallituksen vaihtokokouksessa joulukuussa.

Hallituksen puheenjohtajaksi olivat ehdolla Mikko Ahtiainen, Anne Rantalainen ja Willem van Schevikhoven. Äänestyksessä äänet jakautuivat Ahtiainen 333, Rantalainen 132 ja van Schevikhoven 92.

Mikko Ahtiainen on 52-vuotias yrittäjä Pukkilastasta. Hänen yrityksensä Comwall Oy kuuluu Porvoon Yrittäjiin. Se toimittaa laadukkaita julkaisujärjestelmiä, jotka soveltuvat esimerkiksi mainosnäytöille, infonäytöille, auditorioihin tai vaikkapa urheilukentille. Yritykset ja yhteisöt käyttävät näitä LED-seiniä, infonäyttöjä ja muita mainospintoja tehokkaaseen tiedottamiseen.

Ennen yritystoimintansa aloittamista Ahtiainen on toiminut kansainvälisissä, teknisissä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Hän kuvaa olevansa hyvä keskustelemaan.

– Haluan kehittää yrittämisen edellytyksiä Suomessa, koska ymmärrän asian yhteyden yhteiskuntamme hyvinvointiin, Ahtiainen sanoo.

– Viimeisin vaikuttamisen projektini on Yrittäjälippu, jonka Uudenmaan Yrittäjät juuri lanseerasi. Porvoon Yrittäjien hallitus ideoi sen Yrittäjien kuntavaikuttamistyön välineeksi. Sain asian välitettyä eteenpäin ja muokkasimme siitä konseptin, jonka avulla toivottavasti kehitämme Uudestamaasta Suomen yrittäjäystävällisimmän maakunnan, Ahtiainen kertoo.