16.9.2022 klo 15:48
Uutinen

Mikko Sundell ehdolle valtuuston varapuheenjohtajaksi

Valtuuston on nostettava profiiliaan. Valtuusto kuitenkin kantaa ylintä vastuuta liittokokouksien välillä. Valtuuston rooli ei ole toimeenpanna, vaan kuulla jäsenistöä ja nostaa asioita keskusteluun. Potentiaalia valtuustossa on, mutta se vielä mitattava irti. Siksi, Satakunnan Yrittäjien hallitus esittää Mikko Sundellia Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaehdokkaaksi.

Mikko tuntee järjestön ja on tehnyt tulosta yhteistyön voimalla. Hän on yrittäjä kolmannessa polvessa – Ruosniemen Linja-Auto Oy on 74-vuotias perheyritys. Mikko toimii järjestössä Porin Yrittäjien puheenjohtajana, Satakunnan Yrittäjien hallituksen jäsenenä, Suomen Yrittäjien Liikenne- ja logistiikkavaliokunnan puheenjohtajana sekä valtuuston jäsenenä.

”Haluan rakentaa ja kehittää asioita vahvalla omalla näkemykselläni, mutta kuuntelemalla ja oppimalla muilta yrittäjiltä ja asiantuntijoilta. Olen valmis ottamaan seuraavan askeleen järjestössä ja siksi haen Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajan tehtävään. Valtuuston on mielestäni nostettava arvostustaan, jotta tämä näkyy myös käytännössä vahvemmin järjestön arjessa. Tähän pääsemme vahvalla yhteistyöllä.”

Lisätietoja ja bussikyytejä:

Mikko Sundell
0400 296 996
mikko@sundell.fi

https://www.instagram.com/sundell.mikko/
https://www.facebook.com/mikko.sundell