Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

3.6.2024 klo 10:00
Uutinen

Miksi yritys kannattaa suojata hälytysjärjestelmällä?

Yrittäjänä tiedät, että yrityksen turvallisuusriskien hallinta on keskeinen osa yrityksen menestyksekästä johtamista. Toimitilojen suojaaminen valvotulla hälytysjärjestelmällä on viisas investointi, joka suojaa niin omaisuuttasi kuin työntekijöitäsi.

Yrityksen turvallisuudesta huolehtiminen on ennaltaehkäisyä

Pienen yrityksen joutuminen murron kohteeksi voi tuntua epätodennäköiseltä, mutta tavatonta se ei valitettavasti ole. Pienyritykset ovat yhtä lailla alttiita murroille ja ilkivallalle kuin isommatkin yritykset, mutta pienemmän yrityksen toiminta saattaa keskeytyä kokonaan vahingon sattuessa. Turvallisuusriskien minimointi hälytysjärjestelmän avulla voi paitsi säästää kustannuksia pitkällä tähtäimellä, myös vahvistaa yrityksesi mainetta luotettavana toimijana ja työnantajana.

Sector Alarmin älykkäät turvapalvelut yrityksille

Sector Alarm tarjoaa kattavat hälytyspalveluratkaisut, jotka on suunniteltu vastaamaan erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeita. Hälytysjärjestelmä lähettää puhelimeesi reaaliaikaiset ilmoitukset hälytyksistä, ja voit hallita ja valvoa yrityksesi tiloja etänä. Kun hälytys laukeaa, Sector Alarmin laatusertifioidussa hälytyskeskuksessa reagoidaan keskimäärin alle 10 sekunnissa. Välitön reagointi nopeuttaa avun saamista, ja auttaa minimoimaan mahdolliset vahingot.

Laajenna hälytysjärjestelmää valvontakameralla tai digitaalisella älylukolla

Yrityksen hälytysjärjestelmä räätälöidään aina toiveidesi ja toimitilasi mukaan, ja voit halutessasi laajentaa hälytysjärjestelmää esimerkiksi älylukolla tai valvontakameralla.

Digitaalinen Yale Doorman -älylukko toimii avainkoodilla, ja helpottaa työntekijöiden kulkua toimitiloihin. Sovelluksesta pystyt myös näkemään milloin ovi on avattu tai lukittu, ja tarvittaessa voit avata lukon etänä puhelimellasi.

Hälytysjärjestelmään liitetyillä valvontakameroilla voit suojata yrityksen tiloja ja arvokasta omaisuutta varkauksilta ja ilkivallalta. Saat ilmoituksen puhelimeesi kun kamera havaitsee liikettä, ja rikostapauksessa valvontakameran nauhoitukset toimivat myös todisteena.

Turvallisuuteen kannattaa sijoittaa

Yrityksen omaisuuden suojaaminen ja työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuteen panostamien tukee myös liiketoimintasi kasvua. Olitpa juuri perustamassa yritystä tai pyörittämässä jo toimivaa liiketoimintaa, on aika miettiä, miten älykäs hälytysjärjestelmä voi suojata yrityksesi tärkeitä resursseja. Sector Alarm Oy on Finanssiala ry:n hyväksymä luotettava turvallisuusalan kumppani, jolla on erittäin korkea asiakastyytyväisyys. Sector Alarm auttaa sinua yli 25 vuoden kokemuksella navigoimaan yrityksesi turvallisuushaasteissa.

Sector Alarm tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille turvapalvelut erityishintaan. Etuja on tarjolla niin yrityksen liiketilojen kuin yrittäjän oman kodin suojaamiseen. Katso lisää täältä