26.4.2023 klo 10:15
Uutinen

Minlix Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Viikon vieraana on ryhmä- ja yksilövalmentaja, kouluttaja, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja Pasi Strengell.

Yrityksen nimi?

Minlix Oy

Yrittäjän nimi?

Pasi Strengell
Ryhmä- ja yksilövalmentaja, kouluttaja, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja

Yritys perustettu?

Minlix on perustettu 2009.

Yhteystiedot?

👉 www.minlix.fi
📧 pasi.strengell@minlix.fi
📞 045 783 69909
https://www.linkedin.com/in/pasistrengell/

Yrityksen toimiala?

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteita asiakkaiden vaatimusten ja toiveiden mukaan.
Järjestämme myös valmennuksia ja koulutuksia yhteisöille, ryhmille, johtoryhmille, esihenkilöille ja yksilöille.

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Perustimme yrityksen vaimon kanssa yhdessä sivutoimena ja jossain vaiheessa hän jäi päivätöistä pois ja aloitti päätoimisena yrittäjänä.
Usean vuoden ajan keskityimme tuotteiden valmistamiseen ja toimittamiseen. Nyt olemme ottaneet mukaan myös valmennukset ja koulutukset, joista minä vastaan.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tuotteiden suunnittelemiseen, valmistamiseen ja toimittamiseen liittyvien asioiden hoitamista.
Uusien valmennus- ja koulutusaiheiden ideoimista ja suunnittelemista, mahdollisiin valmennusten aiheisiin tutustumista, valmennusmateriaalien valmistelemista, valmennusten pitämistä paikan päällä ja etänä, uusien asiakkaiden kontaktoimista, tarjousten tekemistä.

Ei ole myöskään harvinaista, että eteen tulee jotakin uutta ja yllättävää, johon pitäisi löytää ratkaisu, vaikka vastaavaa ei ole aiemmin hoitanut. Jatkuva uuden oppinen on osa jokaista päivää.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Minlix valmistaa ja toimittaa tuotteita yrityksille ja yhteisöille.
Valmistamme ja toimitamme esim. erilaisia tekstiili- ja metallituotteita mm. Puolustusvoimille.

Valmennuksemme ja koulutuksemme on tarkoitettu yhteisöille, ryhmille, johtoryhmille, joukkueille ja yksilöille. Valmennusten aiheita ovat mm. yhteisön kehittäminen, ryhmien dynamiikan ja toiminnan kehittäminen, johtaminen, itsensä johtaminen ja kehittäminen, vuorovaikutus, itsensä tuntemisen vahvistaminen ja uravalmennus.

Kaikki valmennuksemme ja koulutuksemme onnistuvat sekä paikan päällä että virtuaalisesti tietokoneella ja videoyhteydellä, suomeksi ja englanniksi.

Valmennukset, myös virtuaaliset, ovat interaktiivisia ja tavoitteena on uusien asioiden soveltaminen käytännössä. Olen pitänyt paljon valmennuksia kansainvälisille ryhmille, myös sellaisille, joissa ryhmien jäsenet ovat eri paikoissa ja jopa eri maissa.

Pasi Strengell, Minlix Oy

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Haluan tehdä asiat niin hyvin kuin osaan ja jos tuntuu, etten tiedä jotakin riittävästi, niin sitten opettelen. Pyrin myös tarkastelemaan asioita avoimin mielin uusista näkökulmista. Tämä ei ole helppoa, koska varsin usein tapamme tarkastella asioita ja suhtautua niihin on liian rajoittunut.

Valmennukseni, myös etänä toteutettavat, ovat interaktiivisia ja käytännönläheisiä ja osallistujat pääsevät niissä harjoittelemaan ja ideoimaan toimenpiteitä itselle, mikä auttaa opitun soveltamista omassa ympäristössä.

Miten purat stressiä?

Stressin purkamisessa auttaa kuntoilu, musiikin kuuntelu ja ihan vain nollaamalla itsensä katsomalla hyvää elokuvaa tai sarjaa. Viimeisen vuoden aikana olen myös ottanut tavaksi kuunnella radiosta turvallisuuteen ja politiikkaan liittyviä ajankohtaisohjelmia. Vaikka aiheet ovat isoja ja vakavia, niin koen niiden kuuntelun varsin rentouttavana, kun aivot saavat jotain normaalista poikkevaa mietittävää.

Oliko sinulla ennakkoon uskomuksia yrittäjyydestä? Ovatko ne toteutuneet?

Minulla oli etukäteen sellainen kuva yrittäjyydestä, että se vaatii paljon työtä ja vie paljon aikaa, koska lähes kaikki täytyy tehdä itse.
Tiesin myös, että yrittäjällä on ainakin jossain määrin vapaus päättää omista työajoista. Kyllä nuo molemmat ovat toteutuneet kuten etukäteen kuvittelin.

Vinkki yrittäjäkollegalle:

Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää työstä ja kaikesta kiireestä huolimatta. Ilman näitä ei jaksa myöskään tehdä töitä yrittäjänä pitkään.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän Viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 KATSO KAIKKI ESPOON YRITTÄJIEN VIIKON VIERAS -ESITTELYT TÄÄLTÄ >