Suomen Yrittäjien puheenjohtajaehdokkaat Petri Roininen, Anne Niemi ja Petri Salminen. Kuva: Janika Tikkala
20.9.2022 klo 19:00
Uutinen

Missasitko Suomen Yrittäjien puheenjohtajatentit – Katso tästä tallenteet

Suomen Yrittäjien puheenjohtajaehdokkaat kohtasivat tällä viikolla yhteisissä vaalitenteissä tiistaina.

Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa sekä valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valitaan 22. lokakuuta Tampereella järjestettävässä liittokokouksessa.

Yrittäjäjärjestön puheenjohtajaehdokkaita on kolme: nykyinen puheenjohtaja Petri Salminen, nykyinen varapuheenjohtaja Anne Niemi sekä kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja Petri Roininen.

Kolmikko kohtasi tiistaina vaalitentissä, jonka juonsi Iltalehden uutispäällikkö, politiikan toimituksen päällikkö Juha Ristamäki. Tunnin tentin tallenteen voit katsoa tästä.

Keskiviikkona 21. syyskuuta vuorossa oli järjestön varapuheenjohtajaehdokkaiden sekä valtuuston puheenjohtajistoehdokkaiden vaalitentti.

Varapuheenjohtajaehdokkaita ovat Jyrki Hakkarainen, Jukka Hurrila ja Jenni Parpala. Valtuuston puheenjohtajaksi on ehdolla Mari Laaksonen. Valtuuston varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Mikko Sundell ja Janne Vuorinen.

Pauli Reinikaisen juontamat varapuheenjohtajaehdokkaiden sekä valtuuston puheenjohtajistoehdokkaiden tenttien tallenteen voit katsoa tästä.