30.4.2017 klo 08:02
Uutinen

Mitä jos pyöräilisit töihin?

Hämeenlinnan torilla järjestetään työmatkapyöräily-teemainen pyöräilytapahtuma. Samaan aikaan torilla on Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue.

Hämeenlinnan torilla järjestetään työmatkapyöräily-teemainen pyöräilytapahtuma tiistaina 9.5. klo 14–18. Paikalliset pyöräliikkeet esittelevät erilaisia pyöriä ja pyöräilytarvikkeita ja kaupungin edustajat kertovat pyöräilyn edistämisestä Hämeenlinnassa. Tilaisuudessa saa opastusta sopivien varusteiden valitsemiseen työmatkalle ja vinkkejä pyöräilijän kehonhuoltoon. Samaan aikaan torilla on Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue.

Tapahtumaan kuuluu myös ohjattu pyöräilylenkki Mierolan sillan kautta. Lenkin pituus on noin 26 km. Elämyspyöräilijöiden porukka lähtee lenkille klo 15 ja matka kestää noin 2,5–3 tuntia. Kuntopyöräilijöiden lenkki ajetaan klo 16 alkaen ja matka kestää 1,5 tuntia. Tapahtuman järjestää Hämeenlinnan kaupunki.

Rekkakiertue on osa Matka hyvään kuntoon -kampanjaa. Se koostuu työyhteisöjen johdolle, esimiehille ja yrittäjille suunnatuista Tulosta kohti -tilaisuuksista sekä rekkakiertueesta. Suosittu ja maksuton testirekka vierailee Forssassa maanantaina 8.5. ja Hämeenlinnassa 9.5.

Varaamalla paikkasi etukäteen mahdollistat pääsysi testeihin haluamanasi ajankohtana. Varaukset voi tehdä Hämeen Yrittäjien tai suomimies.fi -verkkosivuilla.

Kampanjan järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma yhteistyössä useiden eläkeyhtiöiden, Työelämä 2020 -hankkeen, Suomen Yrittäjien ja Liikunnan aluejärjestöjen sekä laajan toimijaverkoston kanssa.

Hämeen Yritysveistintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi