21.3.2019 klo 16:02
Uutinen

Mitä vielä mietit? Get Together kutsuu!

Nuorten yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden megatapahtuma Get Together tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Tapahtuma keskittyy olennaiseen – hauskanpitoon ja bisneksen tekemiseen!

Tänä vuonna Get Together järjestetään 24.-25.5. huvivaltio PowerParkissa Härmässä.

Pirkanmaalta tapahtumaan on yleensä lähtenyt mukavan kokoinen iskujoukko. Nuorten yrittäjien tapahtumiin aktiivisesti osallistuva Arttu Myllys on ollut Get Together -porukassa jo muutaman kerran, ja piletti tämänkin vuoden tapahtumaan on jo takataskussa.

– Tapahtumassa parasta ovat ehdottomasti ihmiset! On mukavaa mennä tapaamaan vanhoja tuttuja ja verkostoitumaan uusiin. Tähän päälle vielä hyvää ohjelmaa ja inspiroivat puhujat, niin enemmän kuin mielelläni lähden joka vuosi mukaan. Tänä vuonna Powerpark tarjoaa entistä hulppeammat puitteet, joten odotan innolla tulevaa tapahtumaa, kertoo Myllys.

Monipuolinen kattaus ohjelmaa

Tänä vuonna mielenkiintoisia esiintyjiä ja oheisohjelmaa riittää molemmille päiville. Tapahtuman nettisivuilta löydät kattavasti tiedot tapahtuman tarjonnasta ja hankit myös liput kätevästi.

Kannattaa varata paikka vuoden ykköstapahtumasta pikaisesti. Kartoitamme innokkuutta yhteiskyytiin, ja mikäli kiinnostus on riittävää, karautamme Pohjanmaalle mukavasti porukalla, nuorten yrittäjien toimintaa Pirkanmaan Yrittäjissä koordinoiva Kimmo Pesola vinkkaa.

Kuva: Uusien tuttavuuksien ja hyvien muistojen lisäksi Arttu Myllykselle ja Kimmo Pesolalle on viime vuotisesta Get Together -tapahtumasta jäänyt käteen raikkaankeltaiset aurinkolasit.

Klikkaa itsesi tapahtuman nettisivuille ja varmista paikkasi vuoden ykköstapahtumassa >>