27.1.2021 klo 14:04
Uutinen

Myrskylän Yrittäjät paras yrittäjäyhdistys!

Uudenmaan Yrittäjien valinta – Myrskylän Yrittäjät vuoden 2020 paras yrittäjäyhdistys.

Voitto tuli sarjassa alle sadan yrityksen yhdistykset. Valinnan perusteluissa sanotaan näin, suora lainaus:

Myrskylän Yrittäjät nosti profiiliaan yrittäjäystävällisen hankintapolitiikan edistämisellä.

Sarjassa alle 100 jäsentä Myrskylän Yrittäjät on pienen kunnan aktiivinen vaikuttaja. Kuntabarometrissa Myrskylän kunnan hankintapolitiikka nimettiin Suomen parhaaksi 2020. Osansa menestyksessä on Myrskylän Yrittäjillä. Yrittäjäyhdistys on hankintapolitiikan toteuttamisessa aktiivinen kumppani ja viestinviejä. Suhteet kuntaan ovat muutenkin välittömät ja aktiiviset.

Myrskylän Yrittäjät profiloituu aktiivisena ja monikanavaisena viestijänä.

Yhdistys tuottaa uutisia matalalla kynnyksellä ja päivittää somea aktiivisesti ja lähellä yrittäjän arkea. Tiedotuksessa osataan yhdistää ja paketoida jäsenille koko Yrittäjät-ketjun viestejä.” Lainaus päättyy.

Yhdistyksen puheenjohtaja Aku Eronen kommentoi voittoa.

Olemme yllättyneitä, iloisia ja otettuja voitostamme. Emme tosin edes tienneet olevamme mukana jossain kilpailussa tai vertailussa. Yritimme vain tehdä parhaamme jäsenyritystemme palvelemiseksi ja että myrskyläläiset yritykset selviäisivät Korona-ajasta hengissä. Tuosta ”yrittäjäystävällisestä hankintapolitiikasta” suurin ansio kylläkin kuuluu ehdottomasti Myrskylän kunnalle. Toki teimme yhteistyötä kunnan kanssa ja pyrimme olemaan aktiivisia. Paikkakunnalle vasta 2018 muuttaneena varsin tuoreena asukkaana ja alueen pienyrittäjänä sanoisin, että kyllä kunnan johdon raikas ilme ja määrätietoinen, yrittäjäystävällinen asenne ja toiminta tekivät meidän työmme tältä osin helpoksi. Muistutettakoon vielä tässä, että kuntakin sai oman palkintonsa maan parhaasta hankintapolitiikasta noudattamalla kuitenkin tarkasti kilpailulainsäädäntöä. Eli lakikaan ei estä yrittäjäystävällistä toimintaa hankinnoissa. Kyse on siis paljon myös asenteesta oman alueen yrityksiä kohtaan. Pilkkomalla hankintoja pienet ja keskisuuret yrityksetkin voivat osallistua kilpailutuksiin.

Tuo valintaperusteluissa mainittu ”matalan kynnyksen aktiivinen ja monikanavainen viestintä” kyllä osuu meihin hyvin. Sitä työtä on tehty määrätietoisesti ja yritetty näin palvella myrskyläläisiä yrityksiä.

Palkinto antaa uutta voimaa jatkaa työtämme myrskyläläisten yritysten ja yrittäjien hyväksi.

Muita kiinnostavia aiheita