22.9.2022 klo 09:29
Uutinen

Näetkö itsesi kehittämässä tulevaisuuden yrittäjäjärjestöä?

Hae Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen!

Koetko järjestötoiminnan omaksesi? Löytyykö pöytälaatikostasi käyttämättömiä ideoita ja tiedätkö, miten yrittäjyyden olosuhteita voisi edistää? Entä haluaisitko olla osa Pirkanmaan Yrittäjien visiota – olla yrittäjän arjen paras tuki?

Jos nyökyttelet, olet varmasti juuri sopiva tekijä Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen! Joukossamme pääset vaikuttamaan yrittäjyyden olosuhteisiin Pirkanmaalla, verkostoimaan jäseniämme niin paikallisesti kuin yli rajojen sekä innovoimaan kanssamme tulevaisuuden aluejärjestöä.

Hallituksen jäsenen kausi kestää kaksi vuotta. Vuosittain erovuorossa on puolet hallituksen jäsenistä, ja tänä vuonna lisäksi varapuheenjohtajat.

Hallituksen jäseniltä toivomme ennen kaikkea intoa ja sitoutumista monipuoliseen vaikuttamistyöhön.

Varapuheenjohtajilta edellytämme lisäksi osallistumista Pirkanmaan Yrittäjien edustustehtäviin ja valiokuntatyöhön. Yrittäjäjärjestön tuntemus ja aikaisempi aktiivinen toiminta luottamustehtävissä katsotaan eduksi. 

Jos olet parhaimillasi osana tiimiä, omaat niin visionäärin kuin realistinkin piirteitä, tunnistat hallitustyön merkityksen ja olet valmis sitoutumaan tärkeään tehtävään – hae mukaan!


  • Haku on päällä nyt ja päättyy 25.10.2022.
  • Hakemukset toimitetaan verkkolomakkeella, jonka pääset täyttämään täällä:

SIIRRY HAKULOMAKKEELLE ⟩

  • Vaalivaliokunta haastattelee osan hakijoista haun päätyttyä. Haastattelupäivät ovat keskiviikko 2.11. ja torstai 3.11.
  • Paikallisyhdistysten kokousedutajat valitsevat uudet varapuheenjohtajat ja hallituksen jäsenet Pirkanmaan Yrittäjien syyskokouksessa, joka järjestetään perjantaina 9.12.2022.

KYSY LISÄÄ!

Mikäli innostuit, mutta haluat vielä kysyä lisää hallituksen työskentelystä ja jäsenten tai varapuheenjohtajien tehtävistä, voit pirauttaa Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Janne Vuoriselle, p. 0500 730 666.

Jos taas haluat kysyä lisätietoa hakuprosessiin liittyen, vaalivaliokunnan puheenjohtaja Seppo Luoto on oikea kontakti. Sepon puhelinnumero on 0400 236 973.