12.10.2018 klo 18:46
Uutinen

Naisten messut olivat menestys

Naisten messut keräsi lähes 900 iloista messukävijää. Messut järjestettiin toista kertaa samanmuotoisina Kyösti Kallion koululla 29.9.2018.

Nivalan Naisten messut ”Live, Love, Feel” keräsi edellistä vuotta enemmän kävijöitä, lähemmäs 900 kävijää lauantaipäivän aikana. Laskuri pysähtyi klo 15 lukemaan 845, mutta senkin jälkeen todistetusti saapui messuvieraita. Naisten messuja oli järjestämässä Nivalan Yrittäjät yhdessä Nivalan kaupungin kanssa.

Yli 50 näytteilleasettajan joukossa oli niin hyvinvoinnin, kauneuden, pukeutumisen, terveyden kuin sisustamisenkin aloilta edustajia, myös järjestöt olivat löytäneet messut. Kaukaisimmat näytteilleasettajat saapuivat Oulusta ja Pietarsaaresta. Nähtävää oli lisäksi kaksi muotinäytöstä, reikiryhmärentoutusta erillisessä tilassa sekä Lauluryhmä Sisters. Iloinen puheensorina täytti Kyösti Kallion koulun salit ja luokat. Kävijät olivat iloisia ja tyytyväisiä tapahtumaan.

Messut järjestetään jälleen 28.9.2019 ja niille ennakkoilmoittautuminen on jo alkanut. Lisätietoja ensi vuoden messuista messut.nivala(a)gmail.com

Avaa pop-up -ikkuna