6.4.2020 klo 11:02
Uutinen

Niko Riskilä on Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä

Moderni asuntorakentaja Nikora Oy satsaa asiakaskokemukseen ja arkkitehtuuriin

Pirkanmaan Vuoden nuorena yrittäjänä palkitaan tänä vuonna ylöjärveläinen rakennusalan yrittäjä Niko Riskilä, 29. Riskilä aloitti yksinyrittäjänä vuonna 2013, mutta nyt Nikora Oy työllistää yrittäjän itsensä lisäksi jo kuusi henkilöä.

Palkinnon saajasta päättää vuosittain alle 35-vuotiaista yrittäjistä koostuva Pirkanmaan Nuorten yrittäjien johtoryhmä.

”Niko Riskilä on määrätietoisella otteella lähtenyt toteuttamaan omaa yritysideaansa perinteisellä ja varsin värikkään maineen omaavalla toimialalla. Riskilä on osoittanut riskinottokykyä, mutta toiminut järkevästi, mikä on siivittänyt yrityksen tasaiseen kasvuun. Asiakaslähtöisyys, verkostoituminen ja työn laadun nostaminen keskiöön tekevät Nikosta erinomaisen esimerkin myös muille nuorille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville,” Jesse Uitto Pirkanmaan Nuorista yrittäjistä sanoo.

Yhteen hitsautunut henkilöstö antaa firmalle luonnetta

Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä 2020 Niko Riskilä työllistää tällä hetkellä itsensä lisäksi kuusi rakennusalan ammattilaista.

“Henkilöstöä on kiittäminen firman kasvusta ja kehittymisestä, mistä tämä palkintokin tietysti on mieluisa osoitus. Hyvässä porukassa työn tekeminen on mukavaa ja yhdessä teemme kaikkemme, että myös työn laatu säilyy ensiluokkaisena. Toinen kiitosta ansaitseva tukijalka on yhteistyökumppaneiden ja aliurakoitsijoiden verkostoni, jonka ansiosta voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme,” Riskilä kiittelee.

Asiakaskokemus liiketoiminnan keskiössä

Nikora Oy on keskittynyt pientalojen suunnitteluun, rakentamiseen ja myyntiin. Omakoti- ja paritalorakentamisen jatkeeksi yritys on laajentanut tekemistään rivitalokohteiden perustajaurakointiin. Viimeisimpänä työt on aloitettu Ylöjärven Siivikkalaan rakentuvassa As Oy Mettistön Loisteessa.

“Asiakas ja asiakkaiden kohtaaminen ovat minulle kaikki kaikessa, ja asiakastyytyväisyys on oman ja yritykseni menestyksen tärkein mittari. Oma koti on monelle niin rahallisesti kuin tunnetasolla elämän isoin hankinta, ja meille on tärkeää kuunnella ja toteuttaa asiakkaidemme toiveita. Satsaamme myös toimivaan viestintään, mikä on osaltaan auttanut rakentamaan sitä luottamusta, mistä asiakkaamme meitä palautteen perusteella arvostavat,” Riskilä kertoo.

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät valitsee alueellisen palkinnon saajan vuosittain pirkanmaalaisten alle 35-vuotiaiden yrittäjien joukosta. Maakuntien parhaat ovat mukana valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa.