12.6.2018 klo 10:14
Uutinen

Nikolas Jokisalo on Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä

Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä on 24-vuotias tamperelainen Nikolas Jokisalo. Jokisalo on alle 10-vuotiaana alkaneen yrittäjäuransa aikana tehnyt torikauppaa, korjannut matkapuhelimia ja valmistanut glögijuomaa. Nuoren miehen menestys perustuu ehtymättömään ideavarastoon ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluasenteeseen.

Nikolas Jokisalo on kolmannen polven yrittäjä ja nuoresta iästään huolimatta monessa mukana. Käsityöläisenä ja torikauppiaana aloittanut yrittäjä perusti vuonna 2015 Suomen Mobiililaitekorjaamon Tullintorille. Seuraavana vuonna sai alkunsa Poikain Parhaat Oy, joka valmistaa glögiä sekä tee- ja kahvisekoituksia.

Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä -palkinto jaetaan vuosittain. Palkinto, 1500 euroa, luovutetaan voittajalle Yrittäjän viikolla syyskuussa 2018.

– Nikolas Jokisalolle yrittäjyys on elämäntapa – positiivisessa mielessä. Palkinnon myöntämisperusteissa mainitaan hänen luontainen innokkuutensa kehittää ja kaupallistaa omia ideoitaan ja osaamistaan. Jokisalon innovatiivisuus ja aito halu auttaa asiakkaita näkyvät hänen toiminnassaan kautta linjan. On myös hienoa, että Suomen mobiililaitekorjaamo työllistää paikallisia nuoria, ja että Poikain Parhaiden tuotteet valmistetaan Tampereella käsityönä ja mahdollisimman laajasti kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen, Mari Pohjala, Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja sanoo.

Vuoden nuori yrittäjä -titteli tuli monialayrittäjälle yllätyksenä.

– Onhan tämä hieno tunnustus, enkä osannut sitä yhtään odottaa. Erityisesti arvostan sitä, että yritysteni työllistämisvaikutus huomataan. En minä ole yrityksiäni itseäni varten luonut, vaan tavoitteena on ollut luoda työpaikkoja. Olen aina ollut sellainen tyyppi, että jos jotain olen päättänyt, panostan siihen täysillä. Ehkä sitoutuminen on ollut onnistumisten taustalla. Edelleenkin minulla on kosolti ideoita, joita en ole toteuttanut – vielä, Jokisalo sanoo.

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät valitsee alueellisen palkinnon saajan vuosittain pirkanmaalaisten alle 35-vuotiaiden yrittäjien joukosta. Valtakunnallinen Vuoden nuori yrittäjä palkitaan elokuussa Hyvinkäällä Nuorten Yrittäjien Get Together -tapahtumassa.

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät

Lisätietoa:

Nikolas Jokisalo,
Poikain Parhaat/Suomen Mobiililaitekorjaamo, p. 040 708 9946

Kimmo Pesola
Pirkanmaan Yrittäjät, p. 050 599 5626

Lue lisää Pirkanmaan Yrittäjä -lehden jutusta:
Yrittäjäura alkoi tamperelaisuuden ytimestä alle 10-vuotiaana – nyt Nikolas palkittiin Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä -tittelillä.