14.8.2018 klo 09:56
Uutinen

Nimekkäät huippusijoittajat investoivat lappilaisiin eväspatukoihin

Lappilainen Arctic Superfoods sai sijoittajatiimiinsä tunnettuja nimiä.

Lappilaisyritys Arctic Forest Foods Oy on saanut kansainvälistymisensä tueksi nimekkäitä suomalaissijoittajia. Yritykseen ovat investoineet muun muassa Peter Vesterbacka, Saga Forss sekä Pasi Joronen.

Luonnonantimista eväspatukoita valmistava yritys tähtää nyt kasvuun ja kansainvälisille markkinoille.

– Puhtaat suomalaiset marjat, kuten mustikka ja puolukka, ovat tulevaisuuden voimavara viennissä. Tätä valttikorttia meidän kotimaisten toimijoiden tulee hyödyntää entistä vahvemmin, toteaa Saga Forss.

– Tavoitteenamme on kasvattaa merkittävästi myyntiä kotimaassa ja aloittaa vaiheittain vienti valituille markkinoille. Tuoteportfoliota on tarkoitus laajentaa, jotta voimme entistä monipuolisemmin palvella asiakkaitamme. Kasvua tukemaan tarvitsimme lisää pääomaa ja olemme erittäin iloisia siitä, että saimme mukaan näin nimekkäät sijoittajat ja osaajat, toteavat yrityksen perustajat Jari Kurtti ja Sanna Sandgren.

Yrityksen eväspatukoita myydään yli 300 myyntipisteessä eri puolilla Suomea.

– Lappi on viime vuosina kasvattanut suosiotaan aasialaisten keskuudessa. Aasiassa yhden kaupungin väkiluku voi helposti vastata koko Suomen väkilukua. Meillä ei ole tarvetta valloittaa koko Aasiaa, vaan toimenpiteet on pystyttävä kohdistamaan sinne missä on ostovoimaisia ja laatutietoisia kuluttajia, sanovat Peter Vesterbacka ja Pasi Joronen.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Jussi Rekiaro