24.6.2020 klo 15:53
Uutinen

Nina Rasola ehdolle Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi

Etelä-Savon Yrittäjät ry. esittää Nina Rasolaa Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtajaksi. Suomen Yrittäjien puheenjohtajavaali käydään 17. lokakuuta Jyväskylässä Suomen Yrittäjien liittokokouksessa.

Nina ”Ninni” Rasolalle yrittäjäjärjestö vahvasti läsnä yrittäjän arjessa – kokemusta on kertynyt täydet 20 vuotta.

Yrittäjäjärjestö on minulle arvomaailma, yhteisö ja tuki. Yrittäjien kohtaaminen ja yhdessä tekeminen ovat koukuttaneet minut hoitamaan meidän yrittäjien yhteisiä asioita.

Puheenjohtajuus on luottamustehtävä, joka tarvitsee kentän vahvan tuen. Olen saanut rohkaisevia yhteydenottoja ympäri Suomen sekä vahvaa tukea omalta alueelta. Näistä rohkaistuneena tein päätökseni ja olen käytettävissä Suomen Yrittäjien puheenjohtajavaalissa.

Nina Rasola on toiminut toimitusjohtajana ja yrittäjänä yli 20 vuotta. RL-Palvelut Oy ja RL-Kotipalvelut Oy työllistävät kolmisenkymmentä henkilöä.

Rasola on toiminut neljä vuotta Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana ja luotsannut hallituksen puheenjohtajana Etelä-Savon Yrittäjiä kuuden vuoden ajan. Paikallisyhdistyksen hallituksessa Ninni on toiminut viisi vuotta. Ninnillä on kaikilta kolmelta toimintaportaalta sekä kokemus että näytöt.

Yrittäjäjärjestöllä on vahva visio tulevaisuudesta. Meitä yrittäjiä tarvitaan ratkaisemaan yhteiskunnan ongelmia ja kantamaan vastuuta koronakriisin jälkeisestä selviytymisestä. Isot tavoitteet liittyvät työmarkkinoiden uudistamistarpeisiin ja sääntelyn purkamiseen.

Työmarkkinoiden uudistaminen vaikuttaa laajasti koko yhteiskuntaan ja se on nähtävä mahdollisuutena saada Suomi uuteen nousuun. Tarvitsemme rohkeita, mutta asiallisia avauksia ja arjen esimerkkejä. Tehdään yhdessä Suomesta paras maa yrittää.

Nina Rasolalla on erinomainen tuntuma myös kuntavaikuttamiseen, sillä hän on toiminut kuntapäättäjänä yli 10 vuotta. Ninni on mukana myös oman alansa toimialaliiton Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n hallituksessa.

Lisätiedot:
Ruth Lähdeaho-Kero, varapuheenjohtaja, 040 550 1956
Niina Kuuva, aluejohtaja, 040 731 1686
Nina Rasola, 050 517 0472