5.2.2023 klo 13:37
Uutinen

Nurmijärven Yrittäjät Uudenmaan paras paikallisyhdistys 2022

Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2022 parhaat yrittäjäyhdistykset on palkittu. Yhdistyksiä palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä eri kokoluokassa. – Palkitsemiskriteereissä painottuvat aikaansaavuus yrittämisen toimintaympäristön edistäjänä ja yrittäjien verkottajana, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska kertoo.

Nurmijärven Yrittäjät on 201-499 jäsenyrittäjää -sarjan paras paikallisyhdistys. Se toimii yhtenä paikkakuntansa kolmesta yrittäjäyhdistyksestä tasokkaasti ja laaja-alaisesti vuodesta toiseen.

– Nurmijärven Yrittäjät on innovatiivinen ja aktiivinen yhdistys, joka tekee erinomaisella näkemyksellä mittavia ja vaikuttavia tapahtumia, tempauksia ja toimintaa yritysten, yhteiskumppanien ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä. Se osaa käyttää ja tarjota näkyvyyttä hyvällä maulla ja kaikkien asiaa edistäen, Petri Ovaska sanoo.

Jäsenilleen Nurmijärven Yrittäjät tarjoaa verkoston, jossa pääsee vaihtamaan ajatuksia toisten yrittäjien kanssa niin rennoissa riennoissa kuin asiapitoisessa yhteydessä. Se järjestää aktiivista ja mukavaa toimintaa, johon on helppo tulla mukaan. Jäsenistölle paikallisyhdistyksen luottamushenkilöt ovat tuttuja ja kynnys viestiä matala.

Nurmijärven Yrittäjät on tunnistanut roolinsa paikallisessa päätöksenteossa yrittäjävaikutusten esiin nostajana. Se toimii monipuolisesti ja kohdentaa vaikuttamistoimia taitavasti.

– Saavuttamamme huomionosoitus kertoo meille, että teemme oikeita asioita edunvalvontajärjestön toimintaperiaatteiden mukaisesti ja olemme saaneet ne näkyväksi. Myöntämisperusteissa tuodaan esille tasapaino edunvalvonnan tehtävän ja sen rennommankin puolen kanssa.

Tällä hetkellä meillä on ollut viiden viikon tutustumisjakso pilatekseen ja koko kevään pyörii kuukausilounaat sekä parillisten viikkojen maanantaisin keilaratavaraukset. Talven alussa järjestimme yhteistyössä kunnan viranhaltijoiden kanssa yrittäjyyden valtuustoseminaarin pilotin, joka sai erittäin hyvän vastaanoton kunnanvaltuutetuilta. Tätä tullaan jatkamaan ja kehittämään edelleen, iloitsee hyvistä ja avoimista yhteyksistä yrittäjien ja kunnan välillä Nurmijärven Yrittäjien puheenjohtaja Pirjo Kivistö.

Muut palkitut paikallisyhdistykset ovat Jokelan Yrittäjät (alle 100 jäsenyrityksen sarja), Karkkilan Yrittäjät (100-200 jäsenyrittäjää -sarja), Porvoon Yrittäjät on suurimpien, yli 500 jäsenyritystä -sarjan, voittaja ja samalla saman sarjan Suomen paras paikallisyhdistys.

Uudenmaan Yrittäjät kattaa koko Uudenmaan maakunnan pois lukien Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Uudenmaan Yrittäjissä on 27 paikallisyhdistystä Hangosta Loviisaan.

Kuvassa Nurmijärven Yrittäjien Pirjo Kivistö avaamassa valtuustoseminaaria 28.11.2022.