15.2.2018 klo 11:18
Uutinen

Oletko jo ilmoittautunut kevään huipputapahtumaan – tätä kaikkea tarjoaa Yrittäjäristeily

Huhtikuussa järjestettävä Yrittäjäristeily täyttyy kovaa vauhtia. Selvitimme, mitä huippuluokan tapahtuma sisältää.

Historian toinen Yrittäjäristeily järjestetään Silja Europalla 14.-15.4.2018.

Luvassa on jälleen huikea kattaus asiaa ja viihdettä.

– Vuonna 2016 järjestetty ensimmäinen risteily keräsi osallistujilta huippuarvosanat. Tämän vuoden päänäyttämönä toimiva Silja Europa on täysin uudistettu, joten puitteet ovat varmasti entistä loistavammassa kunnossa jokaisessa hyttiluokassa. Henkilökunta on valmis ja innoissaan vastaanottamaan laivan täydeltä yrittäjiä, kuvailee Suomen Yrittäjien kehityspäällikkö Karri Ruuskanen.

– Europan tilaratkaisut mahdollistavat ohjelman keskittämisen kahdelle kannelle, jolloin ohjelmasta toiseen siirtyminen on helppoa ja selkeää.

Ohjelma tarjoaa koulutuksellisia puheenvuoroja, inspiraatiota, verkostoitumista sekä ansaittua taukoa arjen keskelle kaikille yrittäjille, yrittäjiksi aikoville tai muuten yrittämisestä kiinnostuneille.

– Risteilyllä on tarjolla runsaasti hyödyllistä tietoa muun muassa tulevasta tietosuoja-asetuksesta, verotuksesta ja omistajanvaihdoksista. Osallistujilla on myös mahdollisuus saada lakineuvontaa. Unohtamatta vanhojen ja uusien tuttavuuksien tapaamista. Kaikki tämä saman katon alla kahdessa päivässä!

”Kannattaa toimia nopeasti”

Ruuskanen nostaa huipputason esiintyjistä esille koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmanin, joka puhuu risteilyllä johtamisesta.

– Lisäksi aina suorapuheinen, Leijonan luola -sarjastakin tuttu bisnesenkeli Kim Väisänen sekä hyvin epäsuomalaiseen tapaan menestyksestä kertova Andrei Koivumäki varmasti herättävät keskustelua.

Viihteestä vastaa Maija Vilkkumaa ja bilebändi Gepardi. Sinkuille on tarjolla oma illallispöytänsä.

Risteilylle on ilmoittautunut jo satoja osallistujia.

– Laiva täyttyy kovaa vauhtia. Kannattaa toimia nopeasti, jos haluat varmistaa juuri omien toiveidesi mukaisen hytin, Ruuskanen neuvoo.

– Rohkeasti mukaan, olit sitten liikkeellä ensimmäistä kertaa tai kokeneempi konkari. Luvassa on risteily, jota ei kannata jättää väliin.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Pasi Lehtinen

pasi.lehtinen (at) yrittajat.fi