Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

22.11.2021 klo 10:59
Uutinen

Oletko kiinnostunut yrittäjyyskasvatuksesta?

Jos edustat Lapin sivistys- ja kasvatusalan johtoa tai asiantuntijoita, tule visioimaan Lapin yrittäjyyskasvatusstrategiaa ja tavoitteita verkkotyöpajaan 2.12. klo 14–16.

Erityisesti toivomme työpajoihin sivistysjohtajien, varhaiskasvatusjohtajien, perusopetuksen rehtoreiden sekä yrittäjyyskasvatuksesta vastaavien asiantuntijoiden osallistumista. 

Lapilla ei vielä ole koko maakunnan kattavaa yrityskasvatusstrategiaa, joka tukisi yrittäjyyskasvatuksen toteuttamista kaikilla kasvatuksen asteilla. Yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen kaivataan menetelmäosaajia, työpareja ja innostajia. Yhdessä voimme rakentaa Lapin yrittäjyyskasvatusstrategialle vision ja tavoitteet, jotka tukevat yrittäjyyskasvatuksen käytännön toteuttamista, vahvistavat paikallisia yhteyksiä koulutuksen ja työelämän välillä sekä selkeyttävät yrittäjyyskasvatuksen oppimispolkuja oppilaitoksesta toiseen. 

Tule kertomaan paikallinen, oman kuntasi tai erityisosaamisalueesi näkökulma Lapin yrittäjyyskasvatusstrategian luomiseksi! Toimintaympäristö, yrittäjyys ja yrittäjyyskasvatus eri puolilla Lappia on omanäköistään. Kerro meille alueesi erityispiirteistä! 

Lapin yrittäjyyskasvatusstrategian visiota ja tavoitteita työstetään etänä verkkotyöpajoissa. 

Verkkotyöpajat järjestää Lapin yrittäjyyskasvatusstrategia -hanke, jonka toteuttajina ovat Lapin yliopisto, Lapin AMK, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU sekä Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia. Hankkeen tavoitteena on rakentaa Lappiin oma maakunnallinen yrittäjyyskasvatusstrategia, joka kattaa koko oppilaitoskentän ja kaikki ikäryhmät varhaiskasvatuksesta korkeakouluun.