17.9.2019 klo 15:07
Uutinen

Oletko sinä Kuopion Yrittäjien uusi hallituksen jäsen?

Kuopion Yrittäjät on vetovoimainen ja vaikuttava toimija, jonka toiminnan tarkoitus on pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta. Hakisitko mukaan luotsaamaan Kuopion Yrittäjien toimintaa joko hallitukseen tai valiokuntaan, luottamushenkilöksi?

Kuopion Yrittäjien hallitus koostuu noin kahdeksasta hallituksen jäsenestä ja puheenjohtajasta, yhdistyksen toiminnanjohtaja toimii hallituksen sihteerinä. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta, ja yhdistyksen puheenjohtaja valitaan vuosittain. Hallituksen jäsenistä erovuoroisia on vuosittain noin puolet. Noin 20 yrittäjää osallistuu toimintaamme vuosittain valiokuntien kautta.

Jos olet Kuopion Yrittäjien jäsenyrittäjä, ja järjestötoiminta ja vaikuttaminen kiinnostaa sinua ja sinulla on mahdollisuus käyttää aikaasi järjestötyöhön sekä halua

· olla mukana päättämässä Kuopion Yrittäjien toiminnasta, tavoitteista, tapahtumista

· laajentaa näkökulmaasi

· laajentaa verkostojasi

· olla ajan hermolla

voit olla etsimämme aktiivinen henkilö, ja toivomme että asetut ehdolle Kuopion Yrittäjien hallitukseen!

Ainoa, mitä vaadimme sinulta, on aikaa, intoa ja halua tehdä töitä noin 1300 jäsenyrittäjämme eteen. Toimintaamme ohjaa yhdistyksen strategia, säännöt, eettinen ohjeistus sekä hallinto-ohje. Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, yrittäjänä toimiminen ja yrittäjyyden haasteiden ymmärtäminen antaa sinulle tehtävien hoidossa tarvittavan pätevyyden.

Esittelemme kaikki 30.10. mennessä ehdolle asettuneet yrittäjät nettisivuillamme ja uutiskirjeissä.

Yhdistyksen äänivaltaiset jäsenet valitsevat hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle 21.11. klo 17.00 järjestettävässä syyskokouksessa. Ehdolle asettuminen ei automaattisesti tarkoita hallituspaikkaa, viime vuosina syyskokouksessa on usein äänestetty siitä ketkä pääsevät hallitukseen. Mutta vaikka et hallitukseen pääsisikään, olet tietenkin tervetullut työskentelemään valiokunnissa, tekemistä kyllä riittää!

ILMOITTAUDU EHDOLLE HALLITUKSEEN TÄYTTÄMÄLLÄ TIEDOT TÄÄLLÄ – nämä tiedot julkaistaan nettisivuillamme ja uutiskirjeessä.