17.4.2022 klo 17:04
Uutinen

Omistajanvaihdostapahtumien kevät

Vapaamuotoiset treffit verkossa, luottamukselliset yritysmarkkinat, luopujan tuskaa ja infoa tilitoimistoille. Tätä kaikkea on luvassa lähiviikkojen aikana. Uudenmaan Yrittäjät ja Uudenmaan omistajanvaihdoshanke yhdessä muiden toimijoiden kanssa kutsuu sinut mukaan omistajanvaihdostapahtumiin! Mitä jos yrityksestäsi jätettäisiin yllättävä ostotarjous jo tänään? Mitä jos tänään löydät unelmiesi yrityksen ihan kulman takaa?

Yritystreffit ja tietoa omistajanvaihdoksista ja yritysrahoituksesta

Huhtikuun lopussa 27.4. tarjoamme sinulle tuhdin starttipaketin omistajanvaihdostietoa verkon yli. Iltapäivän puheenvuoroissa saat perustietoa niin omistajanvaihdoksesta kuin sen rahoituksesta Finnveran, pankin ja ELY-keskuksen näkökulmasta. Hankolainen Tina Signell kertoo oman omistajanvaihdoskertomuksensa ja sitten päästään treffeille.

Ilta on varattu treffeille yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Novago Yrityskehitys Oy, BusinessMaker Solutions Oy, Uudenmaan Yrittäjät ry, Suomen Yrittäjät ry (OV-hanke), Finnvera, ELY-keskus, OP Uusimaa, PkVaihdox Oy ja Ykon Oy Yrityskauppapalvelut. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Perheyrityksen sukupolvenvaihdos – luopumisen tuska

Huhtikuun lopun webinaarissa kuullaan, kuinka perheyrityksen sukupolvenvaihdoksessa vaikein este on henkinen. Miten Lea Karvala onnistui siirtämään yritystoiminnan johtamisen tyttärelleen?

Mukana webinaarissa on business coach Sirpa Salin-Suolanen, joka johdattaa osallistujat vaikeiden kysymysten äärelle: Miten saan päätöksen tehtyä? Miten luovun päätösvallasta? Millainen tulevaisuuden suunnitelma minulla on ja miten sen teen? 

Maksuton webinaari järjestetään perjantaina 29.4. klo 8-9.30. Ilmoittaudu tästä linkistä

Tilitoimistoille suunnattu webinaari kasvattaa asiantuntemusta

Mitä tilitoimiston on syytä tietää omistajanvaihdoksesta? Entä minne ohjata omistajanvaihdoksen kynnyksellä oleva asiakas? Mitä palveluita voit tarjota itse ja missä on syytä kääntyä omistajanvaihdosasiantuntija puoleen? Tuoko omistajanvaihdoksen ymmärtäminen mahdollisuuden lisäarvopalveluille?

Keskiviikkona 25.5. kutsumme linjoille tilitoimistoyrittäjät heti aamusta. Ilmoittaudu webinaariin tästä

Vihdoinkin kasvotusten! Yritysmarkkinat luottamuksella

Kesäkuun alussa järjestetään ihan oikea tapahtuma, jossa yritysten ostajat ja myyjät pääsevät kohtaamaan paikan päällä luottamuksellisesti.

Yritysmarkkinat kokoaa torstaina 2.6. Vantaalla yritysten myyjät ja ostajat Uudeltamaalta yhteiseen tilaisuuteen. Pääset tapaamaan ostajia, myyjiä ja myös yrityskaupan asiantuntijoita muun muassa rahoituksen, yritysvälityksen ja juridiikan alalta ennalta sovitusti ja ex tempore paikan päällä.  

Tarkka tapahtumapaikka ilmoitetaan vain sitovasti ilmoittautuneille ja jokaisen kävijän kanssa tehdään vaitiolositoumus, jotta keskustelut pysyvät ehdottoman luottamuksellisina. Tule mukaan markkinoille – ilmoittautumaan pääset tästä.

Tutustu tapahtumiin ja tule mukaan – ensimmäinen niistä järjestetään jo reilun viikon päästä!

Kaikki Uudenmaan Yrittäjien tapahtumat löydät täältä ja Omistajanvaihdosten myytinmurtajat -sivuille pääset tästä