4.5.2021 klo 10:16
Uutinen

Osallistu strategiaselvitys -kyselyyn

Pohjois-Pohjanmaan yritykset hoi! Miten teillä tehdään strategiaa? Tule vastaamaan Pohjois-Pohjanmaan alueella toimivien pienten yritysten strategiaselvitykseen. Tällä kyselyllä haluamme selvittää, millainen merkitys yrityksen strategialla on Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiville pienille yrityksille ja minkälaista strategiaosaamista yrityksissä tällä hetkellä on.

Suomalaisista yrityksistä suurin osa on pieniä ja mikroyrityksiä, joiden liiketoiminnan kehittäminen ja uudistaminen on keskeinen menestystekijä niin yritysten kilpailukyvyn, yrittäjien, henkilöstön kuin Suomen kansantalouden näkökulmasta. Strategiaa pidetään yleisesti keskeisenä liiketoiminnan uudistamisen työvälineenä. Huolimatta asian tärkeydestä, strategia koetaan usein vaikeana tai sen ei koeta tuovan lisäarvoa yritykselle.

Mitä mieltä sinä olet? Kerro se kyselyssämme. Kun jätät kyselyn lopussa yhteystietosi, lähetämme selvityksen tulokset sinulle sähköpostilla.

Tutkimuksen tulokset käsitellään anonyymisti. Tutkimustulokset ovat Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sekä SolPoint Oy:n ja Businessworksin käytettävissä. Osapuolet viestivät tuloksista sekä voivat hyödyntää niitä omien palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä. Vastaajalla on mahdollisuus saada tutkimuksen yhteenveto myös itselleen sähköpostitse jättämällä omat yhteystiedot. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Tämän selvityksen toteuttavat yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, SolPoint Oy ja Businessworks.

Tässä linkki kyselyyn:

https://fi.surveymonkey.com/r/PohjoisPohjanmaanpientenyritystenstrategiaselvitys

Yhteystiedot:

SolPoint Oy Terhi Vesterinen p. 040 058 5913 terhi.vesterinen@solpoint.fi

Businessworks Johanna Laurinen p. 050 318 0121 johanna@businessworks.fi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Kirsi Anttila p. 050 068 5148 kirsi.anttila@yrittajat.fi