9.10.2022 klo 18:27
Uutinen

Ota ilo ja hyöty irti Yksinyrittäjäpäivästä – hanki lippusi pian, sillä verkostoituminen alkaa nyt

Uudenmaan Yrittäjien järjestämä valtakunnallinen Yksinyrittäjäpäivä 11.11.2022 lähestyy kovaa vauhtia.

Verkostoituminen alkaa jo ennen varsinaista Yksinyrittäjäpäivää.

Ohjatut pikatreffit sovitaan etukäteen verkostoitumissovelluksessa, joka avautuu 10.10. Yksinyrittäjän osallistujat pääsevät siten esittelemään itsensä ja kiinnostuksen kohteensa ja tutustumaan muihin tulijoihin ennakkoon.

– Verkostoitumissovellus on helppokäyttöinen ja houkutteleva. Se suosittelee parhaita matchejä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan, palvelupäällikkö Sanna Sassi kertoo.

Ennalta pääset tutustumaan myös kumppaneihin ja minimessujen näytteilleasettajiin.

Paikan päällä verkostoitumisaikaa on monessa kohdassa, ja voit jatkaa juttua iltaa kohti ohjatun verkostoitumisen ulkopuolella.

Myyntipuhetta koko päivän ajan!

Käsi ylös, jos tuntuu siltä, että et voisi myydä paremmin!

Yksinyrittäjäpäivässä saat selkeät ohjeet ja pääset harjoittelemaan myyntipuhetta heti aamusta.

Iltapäivällä opit paremmaksi neuvottelijaksi tiukoissa tilanteissa todennetuilla keinoilla.

Halutessasi voit tulla myymään palveluasi tai tuotettasi aamupäivän ajaksi Minimessuille – ja me muut löydämme sieltä ehkä seuraavan kumppanin tai vaikka firman joululahjat.

Yksinyrittäjien parhaat esillä

Yksinyrittäjäpäivän pääpuhujat ovat yksinyrittäjiä ja mikroyrittäjiä, joista moni toimii laajassa verkostossa. Kuulostaako tutulta? Vinkkejä kollegoiden liiketoiminnasta voi poimia koko päivän ajan.

Ehkä innostut viemään firmaasi askelen eteenpäin? Yksinyrittäjäakatemian käyneet yrittäjät kertovat, miten ovat kehittäneet yritystään opintojen avulla.

Tilaisuudessa palkitaan Uudenmaan Yrittäjien Vuoden yksinyrittäjä.

Arman Alizad ja Haloo Helsinki!

Saisiko olla inspiraatiota ja hyvät bileet keskelle marraskuun pimeyttä?

Haloo Helsinki! on huippuvedossa. Kesällä se sai hyvät arviot stadionkonsertista, nyt tulossa on jäähallikiertue. Tuttuja biisejä löytyy jo yli kymmeneltä vuodelta.

Arman Alizad on vaatturi, puhuja, toimittaja ja mediapersoona, joka tekee työnsä yrittäjänä. Arman kertoo, mitä kaikkia käänteitä hänen yrittäjämatkalleen mahtuu.

Saadaksesi kaiken irti tapahtumasta, kannattaa liikkeellä olla nyt! Katso koko ohjelma ja hanki liput www.yksinyrittajapaiva.fi