9.11.2018 klo 08:18
Uutinen

OULULAINEN ACIO HAASTAA YRITYSTEN TIETOHALLINNON PERINTEET

Tietohallinnon ylläpito omin resurssein tai tavanomaisesti ulkoistettuna voi lisätä yrityksen kustannuksia ja olla pahimmassa tapauksessa hidaste liiketoiminnan kasvulle. Oululainen Acio Oy otti haasteen vastaan ja kehitti palvelukokonaisuuden ratkaisemaan tietohallintoon liittyvät perusongelmat. Yritys koostuu ammattilaisista, joilla on kyky toimia tietohallinnon kumppanina ja ennakoida yrityksen tarpeet ihminen edellä.

Acio keskittyy palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä näiden tietotekniikkaan ja tietohallintoon liittyvissä haasteissa. Yrityksen missio on helpottaa asiakasyritysten arkea tarjoamalla vaivattoman ja luotettavan tavan ulkoistaa tietohallinnon palvelut yhdelle tutulle toimijalle. Keväällä 2018 perustettu Acio Oy osti Oulun alueella pitkään toimineelta Nuventur Oy:ltä valtakunnallisesti toimineen IT-palveluliiketoiminnan, ja lähti kehittämään sitä edelleen. Acio toimii kumppanina, jonka kautta asiakasyritys saa kaikki tarvitsemansa tiedonhallinnan palvelut: tietohallintokonsultoinnin, IT-ylläpidon, pilvipalvelut, laitehankinnat sekä yritystietoturvan laaja-alaisen kehittämisen. Palveluiden tarjontaa laajentaa entisestään myös maantieteellisesti vahva kumppaniverkosto.

Acio lähtee tavoittelemaan valtakunnallista kasvua orgaanisesti sekä myös yritysostojen kautta. ”Acio on teknisesti tarkasteltuna varsin tuore toimija, mutta yrityksen toiminnan takana on monille oululaisille yrittäjille tuttuja kasvoja”, kertoo toimitusjohtaja Otso Väisänen. ”Tahtotilamme on kehittää ja kasvattaa toimintaamme, ja tavoitteemme on liikevaihdon tuplaaminen vuoden 2021 loppuun mennessä”, liiketoiminnan kehityksestä vastaava Jarkko Kariniemi toteaa.

Kestäviä ratkaisuja tietohallintoon kumppanuusperiaatteella

Tietohallinnon vaatimukset yrityksissä usein muuttuvat toiminnan kasvaessa. Acion tekijöillä on monipuolinen tekninen osaaminen ja kykyä ennakoida tulevat tarpeet jo ennen kuin niistä syntyy ongelmia liiketoiminnalle. Acion asiakasyrityksen tarvitsemat tietohallinnon palvelut sekä tietotekniset ratkaisut rakennetaan siten, että niissä pystytään huomioimaan yrityksen kasvustrategia, jolloin myös kulurakenne kyetään ennakoimaan. Näin toimittaessa vaaditut toimenpiteet eivät tule eteen yllätyksenä, vaan ovat osa yrityksen sujuvaa arkea ja palvelevat liiketoimintaa.

Haluamme, että asiakkaamme kokevat meidät IT-kumppanina, joka kulkee yrityksen rinnalla toimialasta ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Tarjoamme yrityksen tarpeet täyttävän strategisen kumppanuuden, missä asiakasyrityksemme voivat kokea olonsa ja liiketoimintansa turvatuksi”, kertoo Otso Väisänen.

Acion asiantuntijat auttavat asiakasyritystä konkreettisesti löytämään nykytilanteen ongelmat, visioimaan tulevat tarpeet sekä kehittämään kestäviä ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja, joiden avulla vältetään odottamattomia ongelmia ja varmistetaan asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuus.

Tiedämme, kenelle tuotamme palveluitamme, koska haluamme perehtyä asiakkaidemme liiketoiminnan kautta nousseisiin tietohallinnon tarpeisiin. Tästä syystä kehitämme tuotteemme ja palvelumme siitä näkökulmasta, että jokainen työntekijämme on ennen kaikkea asiakaspalvelija, ja tietohallinnon osalta asiantuntijamme tekevät asiakkaan arjesta vaivattomampaa”, mainitsee Jarkko Kariniemi.

Lisätietoja:
Otso Väisänen
toimitusjohtaja / CEO
Acio Oy – acio.fi
+358 50 911 1973 | otso.vaisanen@acio.fi | linkedin.com/in/otsovaisanen