7.6.2018 klo 15:01
Uutinen

Oululainen tietoliikenne- ja verkko-operointipalveluita tarjoava Netplaza Oy saa vahvistusta viime vuosien ripeään kasvuunsa Cinia Oy:n ostettua Netplaza Oy:n koko osakekannan!

Netplaza on toimittanut yritysten ja kuntien tietoliikennepalveluita jo yli20 vuotta erityisesti Pohjois-Pohjanmaalla. Viime vuosina Netplaza on menestynyt lisäksi seudullisten valokuituverkkojen suunnittelu- ja operointipalvelujen tarjoajana ja on tässä markkinassa yksi Suomen johtavia toimijoita.

”Netplaza on kasvanut viime vuosina nopeasti Suomen suurimmaksi itsenäisten alueellisten valokuituverkkojen suunnittelu- ja operointipalveluiden tarjoajaksi”, kertoo Netplaza Oy:n toimitusjohtaja Tommi Linna. ”Palvelemalla seutuverkkoasiakkaitamme olemme vahvasti mukana mahdollistamassa huippunopeiden kiinteiden valokuituyhteyksien ja laajakaistapalveluiden ulottautumisen kattavasti kaikkiin kotitalouksiin ja pienempiinkin yrityksiin ympäri Suomen. Cinian asiantuntemus, kattava runkoverkko Suomessa ja nopeat kansainväliset yhteydet tukevat kasvutavoitteitamme”, Linna kiteyttää.

Seutuverkkopalveluiden ohella Netplaza hakee kasvua laajentamalla yritysten ja kuntien tietoliikennepalvelujen tarjoamista uusilla maantieteellisillä alueilla.

”Aiomme viedä Pohjois-Pohjanmaalla saavuttamamme menestyksekkäät toimintamallit myös uusille alueille Suomessa. Ketterä toimintatapa ja Suomen parhaaksi mainittu asiakaspalvelu ovat nopeiden ja toimivien yhteyksien lisäksi erinomaisia kilpailuvalttejamme”, toimitusjohtaja Linna toteaa.

”Netplazalla on edistyksellistä osaamista tietoliikenne- ja IT-palveluiden tarjonnassa ja rakentamisessa. Tämän hankinnan ansiosta Cinia kykenee kehittämään palveluitaan entistä monipuolisemmiksi sekä laajentamaan palveluidensa kattavuutta myös maantieteellisesti. Netplaza Oy:n saaminen osaksi Ciniaa auttaa meitä kasvustrategiamme toteuttamisessa ja avaa meille huimasti uusia ovia olla mukana digitaalisten menestystarinoiden mahdollistajana”, avaa Cinia Oy:n toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila yrityskaupan merkitystä.

Netplaza jatkaa toimintaansa Cinian itsenäisenä tytäryhtiönä. Kaupalla ei ole vaikutusta yhtiön henkilöstöön tai asiakkuuksiin.

Lisätietoja:
Tommi Linna, toimitusjohtaja, Netplaza Oy, p. 044 5577 555
Ari-Jussi Knaapila, toimitusjohtaja, Cinia Oy, p. 050 2179