7.11.2017 klo 12:02
Uutinen

Ov-asiantuntijan kunniamaininnan sai Mika Haavisto – ”Merkittävästi vaikuttanut yritysmarkkinoiden kehittymiseen”

Omistajanvaihdos 2017 -konferenssissa julkistettiin tänään vuoden 2017 Omistajanvaihdosasiantuntija. Kunniamaininnan sai projektipäällikkö Mika Haavisto Suomen Yrittäjistä.

Valinnan tekivät tilaisuuden järjestäneet organisaatiot Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Yrittäjät ja Finnvera konferenssiin osallistuneiden asiantuntijoiden ehdotusten pohjalta.

Konferenssissa on koolla noin 200 omistajanvaihdosten asiantuntijaa eri puolilta Suomea. Kunniakirjan Mika Haavistolle luovutti Finnveran toimitusjohtaja Pauli Heikkilä.

– Mika Haavisto on tehnyt monta vuotta omistajanvaihdosten kehittämistyötä Suomessa. Hän on luonut uudenlaista konseptia omistajanvaihdosten edistämiseksi ja koordinoinut onnistuneesti keskeisten toimijoiden yhteistyötä yrittäjäpolvenvaihdosten vauhdittamiseksi. Mika Haavisto on merkittävällä tavalla vaikuttanut yritysmarkkinoiden kehittymiseen. Hänen useita vuosia jatkunut panoksensa pk-yrityskauppojen edistämisen eteen on huomionarvoinen, totesi Pauli Heikkilä ehdotuksissa esitettyjä perusteluja lainaten.

Omistajanvaihdosasiantuntijan valinnalla halutaan edistää mikro- ja pk-yritysmarkkinoiden kehittymistä.

– Yrityskaupoissa voisi puhua yritysten uudistumisesta, yrityksen kehityksen varmistamisesta. Se omistajanvaihdos on vain se väline, Mika Haavisto totesi kysyttäessä, miten tästä eteenpäin mennään ov-kehittämistyössä.

Kuva: Jarkko Översti

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi