Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

16.11.2020 klo 09:57
Uutinen

Pääkaupunkiseudun kaupungit järjestävät Kestävät kala- ja kasvisruuat maistumaan –markkinatyöpajan 8.12.2020

Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit ovat sitoutuneet kunnianhimoisiin tavoitteisiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Espoon ja Vantaa tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2030 ja Helsingin vuoteen 2035 mennessä.

Tavoitteet kohdistuvat myös kaupunkien tuottamiin julkisiin ruokapalveluihin, joissa kaupungit siirtyvät valtuustoaloitteidensa ohjaamina kohti ilmastoystävällisiä ratkaisuja.

Kaupungit eivät pääse tavoitteisiin yksin, vaan tarvitsevat poikkileikkaavaa keskustelua niin ateria- ja ravintolapalveluita tuottavien toimijoiden kuin myös eri kaupunkien ruokapalveluista vastaavien kesken.

Tämän markkinatyöpajan tarkoituksena on tuoda eri toimijat yhteen keskustelemaan ja antamaan näkemyksiä, miten voidaan yhteistyössä edistää ilmastoystävällisiä ratkaisuja.

Työpajan teemana on kestävien kasvis- ja kalaruokien lisääminen ja hyväksyttävyyden parantaminen. Hyväksyttävyydellä tarkoitetaan kestävien kala- ja kasvisruokien lisäämiseen liittyviin haasteisiin pureutumista esimerkiksi ruokailijan, henkilökunnan tai muun sidosryhmän ennakkoluulojen ja asenteiden muuttamiseksi, sekä menekin parantamista esimerkiksi makua ja houkuttelevuutta kehittämällä.

Työpajan ajankohta: tiistai 8.12.2020 klo 12.30-15.00.
Työpaja toteutetaan virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Kohderyhmä: Julkisten ateria- ja ravintolapalveluiden kilpailutuksien järjestäjät ja palveluntarjoajat.

Työpajan järjestävät yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan to 26.11.2020 klo 16:00 mennessä täällä >>