24.1.2018 klo 08:16
Uutinen

Pääkaupunkiseudun Yrittäjille merkittäviä luottamuspaikkoja

Suomen Yrittäjien hallitus on perustanut valiokuntia ja verkostoja tukemaan järjestön hallituksen työtä ja asioiden valmistelua.

Suomen Yrittäjien valiokuntien ja verkostojen tehtävänä on tuoda asioiden valmisteluun ja yrittäjien asioiden ajamiseen laaja-alaista yrittäjien asiantuntemusta suoraan kentältä. Samalla niiden toiminta tukee Suomen Yrittäjien keskustoimistossa työskentelevien asiantuntijoiden työtä ja on työvaliokunnan sekä hallituksen apuna asioiden valmistelussa.

Valiokuntien näkemykset ja kannanotot tulevat hyväksyttäviksi Suomen Yrittäjien työvaliokuntaan tai hallitukseen. Valiokuntien ja verkostojen johtoryhmien toimikausi on kaksi kalenterivuotta. Jäsenet voivat olla suoraan yhteydessä valittuihin luottamushenkilöihin halutessaan edistää omia ideoita ja näkemyksiä.

Pääkaupunkiseudun Yrittäjien edustajina valittiin seuraavat henkilöt:

Juha Koponen, Build Care Oy, Vantaan Yrittäjät, puheenjohtaja kansainvälisyysvaliokunta

Aija Bärlund, Aija Bärlund Oy, Espoon Yrittäjät, jäsen kansainvälisyysvaliokunta

Leea Mellin, Tilitoimisto Melco Oy, Espoon Yrittäjät, jäsen ruotsinkielinen verkosto

Ulla Kuusimäki, Ullan Haloo, Espoon Yrittäjät, jäsen yksinyrittäjäverkosto

Salla Lyytinen, Salla Lyytinen, Vantaan Yrittäjät, jäsen yksinyrittäjäverkosto

Tommi Valtonen, TakuuSähkö Oy, Vantaan Yrittäjät, puheenjohtaja työmarkkinavaltuuskunta

Monika Pöldkivi, Sivex Oy, Vantaan Yrittäjät, varajäsen työmarkkinavaltuuskunta

Kirsi Åkerlund, Snellmanlex Oy, Espoon Yrittäjät ja Päivi Repo, Paveco Oy, Espoon Yrittäjät hänen varajäsenenään, jatkavat työmarkkinavaltuuskunnassa. Heidät on valittu vuosi sitten ja heidän toimikautensa jatkuu vielä kuluvan vuoden.

– Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Carita Orlando, Orlando Consulting Oy, toimii Suomen Yrittäjien työvaliokunnan edustajana rakentamisen valiokunnassa sekä ruotsinkielisessä verkostossa.