24.3.2017 klo 19:32
Uutinen

Päijät-Hämeen Vuoden nuori yrittäjä 2017 –palkinto HS listoitus Oy:lle

Hs listoitus Oy:n Janne Sainivuo on valittu vuoden 2017 Päijät-Hämeen nuori yrittäjä –palkinnon saajaksi. Hs listoitus Oy on vuonna 2013 perustettu nastolalainen yritys, joka on erikoistunut lattia-, listoitus- ja oviasennuksiin.
– Tarjoamme kokonaispaketteja rakennusliikkeille yksikköhinnoilla, joissa listat hinnoitellaan metreittäin ja lattiat nelilöittäin, toteaa yrittäjä Janne Sainivuo. Yritys työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä.

Valintakriteereinä Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus piti mm. vahvaa yrittäjäasennetta ja tuloksekasta kasvua, jonka yritys on nuoresta iästään huolimatta pystynyt saavuttamaan lyhyessä ajassa. Yritys on onnistunut kasvattamaan toimintaansa viime vuosien aikana laadukkaan työjäljen ja palvelun ansiosta. – Hs listoitus Oy:n toiminnan valttina on alusta asti ollut ajatus, että laadusta ei tingitä, sanoo Sainivuo. Yrittäjä kiittelee myös työntekijöitään, jotka antavat oman taitonsa yrityksen menestymisen eteen.

Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin Säätiö järjestävät vuosittain Nuori yrittäjä -kilpailun. Valinnassa painotetaan ansioita toimialaan, innovatiivisuuteen ja yrittäjäasenteeseen liittyen. Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus valitsee maakunnallisen voittajan yleisön ja paikallisyhdistysten ehdotuksista. Maakunnallinen nuori yrittäjä jatkaa eteenpäin valtakunnalliseen kilpailuun, jonka voittaja julkistetaan Tampereella 12.5.

HS listoitus Oy palkittiin maakunnallisella palkinnolla 24.3.2017 Katuklubilla järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa.

Lisätietoja: www.hslistoitus.fi/
yrittäjä Janne Sainivuo, HS listoitus Oy, puh. 040 743 4325
toimitusjohtaja Outi Hongisto, Päijät-Hämeen Yrittäjät, puh. 050 597 8802