9.5.2019 klo 13:03
Uutinen

Päijät-Hämeen Vuoden nuori yrittäjä 2019 -palkinnon saaja on Tmi Tyllin ja Marja Lares

Tmi Tyllin -yrityksen yrittäjä Marja Lares on valittu vuoden 2019 Päijät-Hämeen nuori yrittäjä -palkinnon saajaksi.

Tmi Tyllin on lahtelainen tekstiilialan yritys, joka on erikoistunut kudottujen mattojen suunnitteluun ja valmistukseen. Yhden hengen yritys toimii Lahdessa Syväojan yrityspuistossa.

Sisustustekstiili-artesaaniksi ja tekstiiliartenomiksi opiskellut Marja Lares perusti Tmi Tyllin valmistuessaan Hämeen Ammattikorkeakoulun Wetterhoffilta vuonna 2010. Oman malliston mattojen lisäksi Marja Lares valmistaa mattoja myös tilauksesta mittojen mukaan. TYLLi -brändin alla valmistettaville matoille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset. TYLLi -tuotteiden jälleenmyyjiä on Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä; lisäksi tuotteita voi ostaa useista verkkokaupoista.

Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin Säätiö järjestävät vuosittain Nuori yrittäjä -kilpailun, joka on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Palkinto on niin alue- kuin valtakunnan tason kilpailussa vertaisarvostukseen perustuva, yrittäjiltä yrittäjille annettava tunnustus. Voittajan valinnassa huomioidaan erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen. Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus valitsee maakunnallisen voittajan yleisön ja paikallisyhdistysten ehdotuksista. Maakunnallinen nuori yrittäjä jatkaa eteenpäin valtakunnalliseen kilpailuun, jonka voittaja julkistetaan Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Kauhavalla 25.5.

Maakunnalliseksi vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu Tmi Tyllin palkitaan maakunnallisella palkinnolla 9.5.2019 Lahden Yrittäjien jäsenillassa.

Lisätietoja:
yrittäjä Marja Lares, Tmi Tyllin, p. 040 777 0314
toimitusjohtaja Outi Hongisto, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p. 050 597 8802