5.9.2020 klo 00:29
Uutinen

Päijät-Hämeen Vuoden nuori yrittäjä 2020

Päijät-Hämeen Vuoden nuori yrittäjä 2020 -palkinnon saaja on Lahden Putkipalvelut Oy, Ville Mäenpää ja Marko Merehinen

Lahden Putkipalvelut Oy on hollolalainen lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennukseen keskittyvä yritys, joka on erikoistunut putkiremontteihin, viemäreiden sukituksiin, lämmitys- ja energiaremontteihin ja ulkopuolisten putkien uusimiseen tai asennukseen. Yritys työllistää yhdeksän henkilöä omistajien lisäksi.

Vuonna 2016 perustetun yrityksen kasvunäkymät ovat erittäin hyvät. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti, jotta asiakas saa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen, hänelle räätälöidyn lopputuotteen. Yritys on satsannut perustamisesta lähtien määrätietoisesti palveluiden laajuuteen ja laadun kehittämiseen. Jatkuvat investoinnit työkaluihin, uusiin asentajiin ja heidän kouluttamiseensa ovat vaatineet valtavat panostukset.

Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin Säätiö järjestävät vuosittain Nuori yrittäjä -kilpailun, joka on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Palkinto on niin alue- kuin valtakunnan tason kilpailussa vertaisarvostukseen perustuva, yrittäjiltä yrittäjille annettava tunnustus. Voittajan valinnassa huomioidaan erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen. Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus valitsee maakunnallisen voittajan yleisön ja paikallisyhdistysten ehdotuksista.

Maakunnalliseksi vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu Lahden Putkipalvelut Oy palkitaan maakunnallisella palkinnolla myöhemmin syksyllä.