9.4.2020 klo 17:00
Uutinen

Päijät-Hämeen Yrittäjät ja Mediatalo ESA ovat sopineet yhteistyöstä paikallisten yrittäjien auttamiseksi 

Haluamme osaltamme tukea ja auttaa paikallisia yrittäjiä tavoittamaan asiakkaat myös tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana.

Tarjoamme jäsenyrityksille huhtikuun aikana ilmoittelun -50% alennuksella Etelä-Suomen Sanomissa, Itä-Hämeessä, ESS.fi-verkkopalvelussa, Radio Voimassa ja Radio Aallon sekä Aito Iskelmän Lahden taajuuksilla.

Etelä-Suomen Sanomissa julkaistaan Osta Paikallisesti -kooste 17.4. jossa ilmoitushinnat ovat -80% normaaleista hinnoista.

Vahvat ja luotettavat mediamme tavoittavat asiakkaatVallitseva tilanne on vaikuttanut siihen, että mediaa kulutetaan aktiivisesti ja sen parissa vietetään kauemmin aikaa. Tuoreimpien KMT-tulosten perusteella 95 % suomalaisista lukee viikoittain sanoma- tai aikakauslehtiä. Suurin osa (yli 90 %) sanomalehdistä toimitetaan Suomessa kotiin tilattuina, jonka vuoksi printtimedian lukuarvo on huipussaan. Myös verkkopalvelujemme kävijämäärät ovat moninkertaistuneet viime päivien aikana. Radion kuuntelu on säilynyt vahvana: radiota kuunnellaan etätyöskentelyn lomassa ja sen merkitys arjen rytmittäjänä sekä sosiaalisena kontaktina on aiempaa tärkeämpi.

Edessä on palautuminen ja kasvu. Tehdään se yhdessä.

Kysy lisää myyntipalvelusta 03 7575 710 / yritysasiakkaat@mediataloesa.fi.