8.5.2019 klo 08:51
Uutinen

Päijät-Hämeen Yrittäjien johdossa muutos

Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtajana pitkään toiminut Outi Hongisto siirtyy uuteen tehtävään.

– Olen saanut tehdä kiinnostavaa ja palkitsevaa työtä, josta luopuminen on myös haikeaa, olen kiinnittynyt tähän kuin omaan yritykseen, sanoo Outi Hongisto.

Uuden toimitusjohtajan haku yrittäjäjärjestöön alkaa toukokuun aikana.

– Moni yrittäjä tietää tukahduttavan tunteen, kun hyvä työntekijä lähtee uusiin haasteisiin. Outi on ollut yrittäjille enemmän kuin toimitusjohtaja. Hän on ollut hyvä kuuntelija, kannustaja ja tukija monessa eri tilanteessa. Laajaa näkemystä ja harkintakykyä sisältävät lausunnot ovat syntyneet nopeasti ja valaisseet asioita yrittäjämaailmasta muiden sektorien edustajille. Outi jatkaa tehtävässään elokuun puoliväliin asti ja seuraajan toivomme löytyvän mahdollisimman nopeasti, kertoo Päijät-Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja Tiina Wangel.

Suomen Yrittäjien aluejärjestönä Lahdessa toimiva Päijät-Hämeen Yrittäjät on Hongiston johdolla kasvanut 3000 jäsenyrittäjän organisaatioksi. Aluejärjestön luottamustehtävissä toimii yli 120 henkeä. Yrittäjäjärjestö tarjoaa jäsenyrityksilleen neuvontaa ja asiantuntijapalveluita sekä koulutusta ja ajankohtaista tietoa.

– Tärkein tehtävämme on vaikuttaa kunnalliseen ja alueelliseen päätöksentekoon yrittäjien toimintamahdollisuuksien parantamiseksi. Tätä työtä olen tehnyt täydellä sydämellä, Hongisto toteaa.

Hongisto siirtyy helsinkiläiseen skenaario- ja strategiatyöhön erikoistuneeseen konsultointiyritykseen Capful Oy:hyn asiantuntijaksi ja vt. toimitusjohtajaksi.

– Uusi työ on erittäin mielenkiintoinen ja voin siinä jatkaa laaja-alaista työtä yritysten ja niiden toimintaympäristön parissa. Olen ottanut tarjotun mahdollisuuden vastaan ja katson, että nykyisessäkin tehtävässä on aika antaa tilaa uudelle, Outi Hongisto sanoo.

Lisätietoja:
Outi Hongisto, toimitusjohtaja, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p 050 597 8802
Tiina Wangel, puheenjohtaja, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p. 0400 487 992