28.6.2019 klo 12:00
Uutinen

Päijät-Hämeen Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi Heta Vihervirta

Päijät-Hämeen Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Heta Vihervirta. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2019.

Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus teki valinnan kokouksessaan 27.6. Uuden toimitusjohtajan valinta tuli ajankohtaiseksi, kun tehtävää tähän saakka hoitanut Outi Hongisto ilmoitti siirtyvänsä uuteen tehtävään elokuun puolivälissä.

Heta vastaa tällä hetkellä vakuutusyhtiö Pohjantähdessä aluejohtajana eteläisen yritysalueen liiketoiminnasta ja tuloksesta. Tätä ennen hän työskenteli pitkään vakuutusyhtiö Fenniassa, viimeksi myyntijohtajana kaakkoisella alueella. Koulutukseltaan Heta on eMBA, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

– Saamme hyvän, erittäin motivoituneen ja tulevaisuuteen katsovan henkilön jatkamaan tärkeää tehtävää päijäthämäläisten yrittäjien hyväksi, sanoo Päijät-Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja Tiina Wangel.

– Olen erittäin motivoitunut antamaan työpanokseni yrittäjien asioiden kehittämiseen ja toimintaolosuhteiden parantamiseen. Yrittäjämäinen tapa toimia on minulle luontaista ja uskon vuorovaikutuksen kautta vaikuttamiseen, kertoo Heta Vihervirta.

Suomen Yrittäjien aluejärjestönä Lahdessa toimiva Päijät-Hämeen Yrittäjät on 3000 jäsenyrittäjän organisaatio. Aluejärjestön luottamustehtävissä toimii yli 120 henkeä. Yrittäjäjärjestö tarjoaa jäsenyrityksilleen neuvontaa ja asiantuntijapalveluita sekä koulutusta ja ajankohtaista tietoa.