14.3.2017 klo 15:25
Uutinen

Paikallisyhdistysillassa keskusteltiin jäsenasioista ja palkittiin vuoden paikallisyhdistys ja paikallisyhdistystoimija

Paikallisyhdistysilta keräsi runsaasti luottamushenkilöitä paikalle

Kymen Yrittäjien paikallisyhdistysillassa Kuusankosken Taideruukilla jaettiin hyviä käytäntöjä ja kokemuksia sekä käytiin positiivista keskustelua jäsenhuollosta ja jäsenpysyvyydestä. Osallistujia oli noin kolmisenkymmentä. Illan aluksi Taideruukin yrittäjä Vesa Parvinen esitteli Patoklubin toimintaa ja historiaa. Yrittäjien yhteistyökumppanin Elisan edustaja Juha Pakarinen esitteli yrittäjille suunnattuja palveluja.

Paikallisyhdistysillassa paikallisyhdistysten toimijat ja luottamushenkilöt pääsivät esittelemään hyviä keinojaan jäsenten kontaktointiin ja jäsenpysyvyyteen. Pyhtään Yrittäjien puheenjohtaja Hannu Lehtinen esitteli Pyhtäällä toteutettua verkossa toimivaa yrittäjien palveluhakemistoa ja Kouvolan Yrittäjien hallituksen jäsen Mia Lindgren kertoi yhdistyksen toteuttamasta jäsenhuoltokampanjasta.

Paikallisyhdistysillassa myös palkittiin Kymen Yrittäjien vuoden 2016 paikallisyhdistys ja paikallisyhdistystoimija. Palkinnot jaetaan vuosittain kiitoksena aktiivisesta järjestötoiminnasta. Vuoden paikallisyhdistyksenä palkittiin Iitin Yrittäjät. Palkinnon otti vastaan Iitin Yrittäjien puheenjohtaja Markku Yli-Kaitala ja hallituksen jäsen Teemu Tommola. Palkitsemisperusteluina mainittiin yhdistyksen aktiivinen toiminta alueen yrittäjäverkoston kehittämiseksi. Yhdistys on uusien toimijoiden myötä hakenut rohkeasti uudenlaisia tapoja toimia. Iitin Yrittäjien jäsenkehitys on ollut tänä haasteellisena aikana positiivista.

Vuoden paikallisyhdistystoimijana palkittiin Kouvolan Yrittäjien hallituksen jäsen ja Kouvolan Nuorten Yrittäjien toimintaa vetävä Tuure Tervonen. Tervonen on panostanut henkilökohtaisesti paikalliseen nuorten yrittäjien toimintaan sekä lähtenyt aktiivisesti kehittämään uudenlaisia nuorten yrittäjien tapahtumia, jotka ovat hyödynnettävissä alueella muutenkin.