25.6.2018 klo 13:18
Uutinen

Päivän hyvä uutinen: Mash arvostetulle startup-listalle ainoana suomalaisena

Mashin nousua FinTech50-listalle voi pitää kovana saavutuksena.

Suomalainen startup Mash on valittu ainoana suomalaisyrityksenä arvostetulle FinTech50-listalle. Lista kerää yhteen Euroopan lupaavimmat fintech-yritykset. Tällä kertaa vain parikymmentä uutta yritystä nousi listalle kaikkiaan 1500 ehdokkaan joukosta.

Saavutusta voi pitää kunnioitettavana, sillä yli puolet FinTech50-listalla olevista yrityksistä toimii Lontoosta käsin.

– FinTech50 on alan Oscarit ja on huikea tunnustus Mashille, että se nousi suoraan viidenkymmenen joukkoon käymättä lainkaan niin sanotulla kuumalla listalla, jolla varsinaiselle listalle päätyvät yritykset tavallisesti ensin näkyvät, Mash Groupin toimitusjohtaja James Hickson toteaa yhtiön tiedotteessa.

Mash tarjoaa helpon osamaksun

Mashin liikeideana on tarjota yrityksen asiakkaille joustavamman vaihtoehdon maksaa ostoksensa laskulla ja osamaksulla. Asiakas saa kaksi viikkoa korotonta maksuaikaa tai vaihtoehtoisesti mahdollisuuden maksaa ostoksensa osamaksuna. Mashia voi käyttää joko yksittäisen tuotteen tai palvelun myyntiin tai käyttää kanta-asiakkuuden tukena esimerkiksi lahjakorttien myynnissä. Palvelua voivat käyttää kaikki Mashin luotonantokriteerit täyttävät asiakkaat.

FinTech50-listaa on ylläpidetty vuodesta 2012 lähtien. Listan yritykset valitsee kansainvälisten asiantuntijoiden muodostama raati.

Kuva: Mash.com

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi