25.3.2020 klo 16:08
Uutinen

Pienet yrittäjät ovat pulassa – auta pientä!

Nyt on apu tarpeen! Hyvä uutinen on se, että sinä voit auttaa. Ohjaamalla ostoksiasi nyt pienyrittäjille olet tärkeänä osana säilyttämässä kotimaan työpaikkoja. Samalla varmistat, että myös pienyrittäjien perheet selviytyvät tässä rajussa muutoksessa ja yhteiskunnan rattaat pyörivät mahdollisimman vakaina.

Miksi pienet ovat pulassa?

Koronaviruspandemian vaikutukset iskevät voimalla pienyrittäjiin. Tavara ei liiku, tilauksia ei tule ja aiemmin sovitut työt peruuntuvat. Tapahtumien peruuntuminen ja siirtyminen vie elannon paitsi tapahtumajärjestäjiltä, myös esiintyjiltä.

Meillä on nyt mahdollisuus tehdä viisaita, harkittuja valintoja ja puhaltaa yhteen hiileen. Samalla voimme antaa tukemme sille, että Suomi selviytyy maailman muutoksissa mahdollisimman hyvin.

Pientenkin ostosten kohdistamisen kerrannaisvaikutukset voivat olla suuret. Ole mukana varmistamassa, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia myös paikallisille pienyrittäjille.

Mitä voit tehdä?

Osta kotimaisista pienistä verkkokaupoista, hanki lahjakortteja palveluihin, jotka voit hyödyntää pandemian kukistuttua. Suosi oman kylän yrittäjää ja kotimaisuutta. Tapoja on monia.

Meillä on yhteisönä voima pitää huolta toisistamme. Kohdistamalla arjen ostokset sekä palvelut paikallisille pienille yrityksille ylläpidämme tuotantoa, palveluita ja taloutta. Se on parasta arkista turvaa aivan meille kaikille. Viisautta valintoihin! Yhdessä me selviämme!

Lisää tietoa linkin kautta autapientä

Muita kiinnostavia aiheita