25.2.2019 klo 15:29
Uutinen

Pirkanmaalaiset eduskuntavaaliehdokkaat nousevat vaalibussin kyytiin perjantaina 8.3.

Suomen Yrittäjien tavoitteena on helpottaa yrittämistä ja työllistämistä. Tavoitteella Yrittäjät haluaa haluaa varmistaa, että Suomen talous kasvaa kestävästi, työllisyys vahvistuu ja hyvinvointivaltion perusta lujittuu. Yrittäjyys on Suomen vahva tukijalka.

– Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa enemmän yrittäjiä ja yrityksiä. Se on tärkeää kaikille Suomessa, koska yrittäjät luovat työtä ja kasvua. Siksi Suomen Yrittäjien tavoiteohjelma seuraavalle hallituskaudelle on nimeltään Kasva Suomi, Pirkanmaan Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Maria Virtanen kertoo.

Tulevissa eduskuntavaaleissa valittavat kansanedustajat ovat avainasemassa, kun päätetään Suomen tulevaisuuteen vaikuttavista asioista.

– Yrittäjien kannalta ei siis ole yhdentekevää, ketkä näitä päätöksiä tekevät, ja siksi nostamme yrittäjyyteen liittyviä teemoja esiin erityisesti nyt vaalien alla. On hienoa, että niinkin moni yrittäjä on lähtenyt ehdolle tuleviin vaaleihin. Pirkanmaalla on kolmisenkymmentä yrittäjäjärjestön jäsentä eduskuntavaaliehdokkaana ja he edustavat 10 eri puoluetta, Virtanen sanoo.

Yrittäjien vaalibussikiertue Pirkanmaalla perjantaina 8.3.

Suomen Yrittäjät kiertää parhaillaan Suomea vaalibussilla. Bussi starttasi Rovaniemeltä 18.2. ja Pirkanmaalle kiertue pysähtyy perjantaina 8.3.

Aamulla bussiin nousee pirkanmaalaisia eduskuntavaaliehdokkaita, jotka vierailevat Sastamalassa Herkkujuustolassa, Häijään Urheilutarvikkeessa sekä Puutuote Veikko Kiilin luona. Yritysvierailujen lisäksi järjestetään avoin yleisötilaisuus Neste Häijään tiloissa.

Iltapäivällä bussi ja sen matkustajat saapuvat Tampereelle. Eduskuntavaaliehdokkaat vierailevat ensin Tampereen yrityskylässä, minkä jälkeen kello 14 alkaa vaalipaneeli Aamulehden auditoriossa. Keskustelua luotsaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

– Keskustelutilaisuus on kaikille avoin ja toivommekin runsaslukuista osanottoa erityisesti yrittäjien keskuudesta, Virtanen sanoo.

Katso Kasva Suomi -bussikiertueen ohjelma >>