7.12.2023 klo 14:04
Uutinen

Pirkanmaan Yrittäjät aluejärjestö hakee verkostoilleen vetovastuullisia ensi vuodelle

Ehkä tiesitkin, että toimimme kolmen V:n periaatteella: vaikutamme, vahvistamme ja verkostoimme.

Nyt etsimme tämän vuoden kokeilussa olleille viidelle eri verkostolle (yksinyrittäjäverkosto, kasvu- ja myyntiverkosto, sote-verkosto, nuorten yrittäjien verkosto ja international entrepreneurs network) vetäjiä ensi vuodelle. Vuoden 2023 aikana eri verkostot kokoontuivat kukin noin neljä kertaa järjestäen verkoston kohderyhmälle suunnatun tilaisuuden. Tilaisuuksissa vahvistettiin osaamista, vaikutettiin järjestön ja yrittäjien toimintaan ja ennen kaikkea verkostoiduttiin toisten verkostojäsenten kanssa.

Vuoden verkostokokeilun jälkeen jatkamme tulevana vuonna verkostoja ja haemme nyt niihin uusia innokkaita, kunkin verkoston nimen mukaisesti aiheesta kiinnostuneita vetovastuullisia henkilöä, tiimiä tai paikallisyhdistystä. Kenties olet jonkun verkostoalan osaaja, tunnet alasi ihmisiä ja olet hyvä verkostoitumaan. Löydät hyviä asiantuntijapuhujia, osaat sparrailla ja haluat jakaa osaamistasi verkoston jäsenille.

Yksin ei vetovastuussa tarvitse toimia – saat avuksesi Pirkanmaan Yrittäjien toimistohenkilökuntaa, josta löytyy ammattitaitoiset tapahtumajärjestäjät ja viestinnän apu. Lisäksi vetovastuuta jakamassa Pirkanmaan Yrittäjien hallituksesta nimetty hallitusjäsen. Verkostoilla on jo olemassa omat keskusteluryhmät ja verkostojäsenistöä. Mielellämme laajennamme verkostoja uusilla jäsenillä.

Kiinnostuitko? Täytä alla olevasta linkistä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

Haemme verkostovetäjiä: täytä kysely tästä.

Lisätietoja verkostoista löydät täältä