17.1.2023 klo 14:09
Uutinen

Pirkanmaan Yrittäjät rekrytoi: jäsenpalveluasiantuntija 

Pirkanmaan Yrittäjät etsii vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen jäsenpalveluasiantuntijaa. 

Meille jäsenkokemus on tärkeää – haluamme palvella jokaista jäsentämme erinomaisesti. Parannamme yrittäjän arkea tarjoamalla erilaisia palveluita, jäsenetuja, koulutuksia, tapahtumia sekä yrittäjäverkoston Pirkanmaalla 23 kunnassa, 44 paikallisyhdistyksessä. 

Olemme aloittaneet jäsenpalveluiden systemaattisen kehittämisen. Työ on saanut hyvän startin, mutta paljon on vielä mahdollisuuksia kehittää sekä uudistaa toimintaamme Pirkanmaalla. Kehitystyötä tehdään yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa ja meillä tärkeää onkin parhaiden käytäntöjen jakaminen sekä arvojemme mukaisesti rohkea uusiutuminen.  

Nykyisen jäsenpalveluasiantuntija Tanjan siirtyessä uusiin haasteisiin pääkaupunkiseudulle etsimme tiimiimme innovatiivista palveluiden kehittäjää sekä toteuttajaa. Tehtävässäsi vastaat Pirkanmaan Yrittäjien jäsenpalvelusta varmistaen erinomaisen jäsenkokemuksen monikanavaisesti jokaisessa kohtaamisessa. Sinulla on tärkeä rooli parantaessasi yrittäjien arkea tarjoamalla erinomaista jäsenpalvelua yrittäjän tilanteen ja tarpeen mukaan. 

Työhösi kuuluu laaja jäsenpalveluiden kokonaisuus:

  • Vastaat jäsenpalveluista palvellen jäseniämme puhelimella, sähköpostilla ja sosiaalisen median kanavissa. 
  • Olet aktiivisesti päivittäin yhteydessä jäseniimme varmistaen erinomaisen jäsenkokemuksen ja vastaat jäsenrekisterimme päivittämisestä.
  • Vastaat jäsenetujen ja jäsenpalveluiden kehittämisestä sekä koordinoit palveluntuottajista koostuvaa asiantuntijaverkostoamme.
  • Suunnittelet ja toteutat erilaisia jäsentilaisuuksia yhdessä tapahtumakoordinaattorin kanssa.
  • Viestit aktiivisesti luottamushenkilöiden kanssa aluejärjestössä sekä paikallisyhdistyksissä. Tukenasi on järjestöpäällikkö sekä viestinnän asiantuntija. 

Meillä on mahdollista kehittyä ja kehittää toimintaamme. Voit osallistua myös mm. maahanmuuttajayrittäjä -toiminnan kehittämiseen ja rooliisi kuuluu myös sisäisen luottamushenkilöviestinnän kehittämistä ja toteutusta. Halutessasi sinulla voi olla myös yritysneuvojan rooli osana jäsenpalveluasiantuntijan tehtävää. Kuulemme mielellämme osaamisestasi ja toiveistasi tehtäväkokonaisuuden osalta. 

Halu auttaa yrittäjiä monikanavaisesti sekä olla itse aktiivisesti yhteydessä jäseniimme on työssä menestymisen ehdoton edellytys. Osallistut myös tapahtumiimme toteuttaen jäsentilaisuuksia. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työhistoriaa sekä ymmärrystä yrittäjyydestä ja yhteiskunnan toiminnasta. Aikaisempi kokemus jäsen-/asiakaspalvelusta monikanavaisesti sekä kyky palvella useilla eri kielillä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien toimiston tiimin sekä satojen luottamushenkilöiden kanssa. Olet myös meidän tärkeä yhteyshenkilömme jäsentemme suuntaan heidän ottaessa yhteyttä aluejärjestöön sekä erilaisissa palvelutilanteissa esim. neuvontapalveluiden osalta.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Jäsenpalveluiden asiantuntijalta vaaditaan ajoittain nopeaa reagointia, monien lankojen käsissä pitämistä, halua kehittää ja parantaa jäsenkokemusta aktiivisesti jokaisessa kohtaamisessa. Järjestämme useita tapahtumia ja tilaisuuksia ja toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti toimintaan yhdessä tiimin kanssa (joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin). Iloinen ja innostunut työote, halu palvella ja tuottaa erinomaista jäsenkokemusta joka päivä, on sinulle luontainen tapa toimia. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Viihtyisän työskentelytilan Tampereen keskustassa Kehräsaaressa.
  • Monipuolisen jäsenpalveluasiantuntija työn elinkeinoelämän näköalapaikalta sekä mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien arjen parantamiseksi.
  • Mahdollisuuden kehittyä jäsenpalveluiden moniosaajana, mahdollisuus uudistaa jäsenpalveluitamme. 
  • Mahdollisuuden kehittää toimintaamme aluejärjestössä sekä luoda uusia toimintamalleja yhteistyössä tiimin kanssa. 

Työkavereitasi ovat osaava ja innostunut Pirkanmaan Yrittäjien toimiston tiimi ja Suomen Yrittäjien jäsenpalveluiden ammattilaisten tiimi ympäri maan. Teet tiivistä yhteistyötä myös luottamushenkilöidemme kanssa auttaen heitä onnistumaan jäsenkokemuksen kehittämisessä. 

Työ alkaa mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat. Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 29.1. osoitteeseen jenni.pollanen@yrittajat.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa nopeasti sopivan hakijan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jenni Pöllänen to 19.1. klo 16-16.45, ke 25.1. klo 16-17 ja pe 26.1. klo 15-16 

Tutustu toimintaamme