22.6.2020 klo 11:10
Uutinen

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenenä saat A-luokan seurantatyökalut hankintoihin jäsenetuhintaan

Pirkanmaan Yrittäjät ja Mercell Suomi Oy ovat sopineet, että jäsenetu Mercell Hankintavahti Joustava -palvelupakettiin jatkuu 31.12.2021 saakka. Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille tarjotaan Mercell Hankintavahti Joustava -palvelupaketti etuhintaan 19,50 euroa kuussa vuoden 2021 loppuun saakka. Ilman etua palvelupaketin hinta on 46 €/kk.

Haluamme tällä jäsenedulla varmistaa jäsenillemme parhaat markkinoilta löytyvät hankintojen seurantatyökalut ja helpottaa pääsyä myös Pohjoismaiden ja Baltian lähimarkkinoille. Seurantatyökalun avulla yritys saa sähköpostiinsa tietoa oman alansa hankintailmoituksista ja tarjouspyynnöistä, päättyvistä puitesopimuksista, tehdyistä investointisuunnitelmista sekä budjetointipäätöksistä. Tiedon keräämiseen Mercell käyttää yli 2000 eri tietolähdettä, joihin sisältyy tunnettujen sähköisten ilmoituskanavien, kuten HILMAn ja TED:n lisäksi myös erilaisia pienhankintaportaaleja.

Palvelua jo käyttävien jäsentemme ei tarvitse tehdä mitään, jos he haluavat hyödyntää kyseisen tarjouksen. Tilaus jatkuu automaattisesti maksullisena 1.10.2020 alkaen, mikäli sitä ei irtisanota. Mikäli palvelun haluaa irtisanoa, irtisanominen tulee tehdä viimeistään 60 päivää ennen tilauskauden uudistumista olemalla yhteydessä Mercellin asiakaspalveluun. Mahdollinen irtisanominen pitää siis tehdä viimeistään heinäkuun aikana.

Palvelusta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä Mercelliin joko sähköpostitse suomi@mercell.com tai täyttämällä yhteydenottolomake nettisivuilla osoitteessa www.mercell.fi.

Kehotamme kaikkia palvelua jo käyttäviä ja siitä kiinnostuneita tutustumaan palveluehtoihin huolellisesti. Kokonaisuudessaan sopimusehdot löytyvät osoitteesta mercell.fi ja lisätietoa antaa myös yrityksen asiakaspalvelu numerossa 02 0752 8600.